Ελλάδα

Σεπόλια: Συμπληρωματική απολογία καλείται να δώσει σήμερα ο Ηλίας Μίχος

Ο 53χρονος άντρας είναι ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.
Ακούστε το άρθρο

Ενώπιον της ανακρίτριας θα βρεθεί εκ νέου ο Ηλίας Μίχος, προκειμένου να δώσει συμπληρωματική απολογία.

Υπενθυμίζεται πως ο 53χρονος άντρας είναι ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σήμερα  θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει τόσο από τις καταθέσεις του ανήλικου θύματος, όσο και από δεδομένα που έχουν διαβιβαστεί στην ανάκριση από την έρευνα σε κινητά και ηλεκτρονικές επικοινωνίες.

Όπως σημειώνει το in.gr, στην πρώτη του απολογία ο Ηλίας Μίχος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και είχε δηλώσει πως είχε ερωτικές συνευρέσεις με τη 12χρονη με τη συναίνεσή της.

Συγκεκριμένα είχε πει πως «συνευρεθήκαμε 4 με 5 φορές συνολικά από το Μάιο μέχρι και τον Αύγουστο στο μαγαζί μου και μία φορά στο σπίτι μου». Παράλληλα φαίνεται να έχει υποστηρίξει πως η 12χρονη ήταν αυτή που του έστελνε ερωτικές φωτογραφίες και βίντεο χωρίς ο ίδιος να της το έχει ζητήσει.

Είχε επίσης εκφράσει την εκτίμηση πως η 37χρονη μητέρα του παιδιού ήταν αυτή που εκπόρνευε το κορίτσι.

Μετά την απολογία του Μίχου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της μητέρας της 12χρονης η οποία είναι προσωρινά κρατούμενη για την κατηγορία της μαστροπείας, με την ίδια αλλά και τα ενήλικα παιδιά της να αρνούνται αυτά που της αποδίδονται.

Τόσο η 12χρονη όσο και τα δύο ενήλικα αδέλφια της ζητούν να αφεθεί ελεύθερη η 37χρονη.

Πριν περίπου ένα μήνα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών κατά πλειοψηφία απέρριψε το αίτημα άρσης της προσωρινής κράτησης της μητέρας, θεωρώντας πως η 37χρονη είναι ύποπτη διάπραξης νέων αδικημάτων.

Όλη η επικαιρότητα