Ελλάδα

Σεπόλια: Τα πρώτα λόγια της 37χρονης από τη φυλακή

«Έχασα τον έλεγχο αλλά δεν είμαι ένοχη για αυτά που με κατηγορούν»
Ακούστε το άρθρο

Πίσω από τα κάγκελα παραμένει η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια, συνεχίζοντας να αρνείται όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται.

«Αναγνωρίζω την ευθύνη για το ότι έχασα τον έλεγχο ενός από τα οκτώ παιδιά μου. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι ένοχη για αυτά που με κατηγορούν», ήταν τα πρώτα λόγια της 37χρονης, η οποία δεν έχει βγει καθόλου από το κελί της, το οποίο είναι υψίστης ασφαλείας.

Το μεσημέρι η 37χρονη μητέρα της ανήλικης δέχτηκε νέο επισκεπτήριο στις φυλακές Κορυδαλλού από τα δύο μεγαλύτερα παιδιά και τον άντρα της. Η ίδια περιμένει να μάθει αν θα ανοίξει ο δρόμος για την ελευθερία της μετά το αίτημα αποφυλάκισης που έχει καταθέσει, αλλά και τι θα γίνει με την επιμέλεια των παιδιών της.

«Φίλη» με τη μητέρα της 12χρονης η Πισπιρίγκου

Λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης όπου είναι η μητέρα της 12χρονης δεν δύναται να αγοράσει τσιγάρα κι έτσι η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν περνάει από το κελί της της δίνει τσιγάρα.

Αναγνώρισε τρία ακόμη άτομα που συναντήθηκαν μαζί της και την βίασαν

Οι έρευνες για την φρικιαστική υπόθεση συνεχίζονται.

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη ζήτησαν οι τρεις νέοι συλληφθέντες για την υπόθεση του Κολωνού. Σημειώνεται πως τους και τους τρεις άντρες τους αναγνώρισε το 12χρονο θύμα, ενώ αναζητείται ακόμη ένας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 39χρονο που είναι και πατέρας ενός 9χρονου παιδιού, ένας 35χρονος και ένας 55χρονος. Υπενθυμίζεται πως ο 39χρονος είναι αυτός που είχε προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και είχε δηλώσει πως μόλις είχε αντιληφθεί την πραγματική ηλικία του κοριτσιού είχε ενημερώσει τις Αρχές και παράλληλα είχε συνεχίσει να μιλάει μαζί με την 12χρονη στα πλαίσια δικής του έρευνας.

Πλέον δέκα είναι τα άτομα που εμπλέκονται με κατηγορίες στην υπόθεση, ωστόσο η έρευνα συνεχίζεται και δεν αποκλείεται να διευρυνθεί και ο κύκλος των κατηγορουμένων.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα