Αθλητισμός Κόσμος

Σερένα Γουίλιαμς: Τα παπούτσια με τα 400 διαμάντια που φόρεσε στο US Open

Η εμφάνιση της Σερένα Γουίλιαμς στο τελευταίο τουρνουά της καριέρας της και οι συμβολισμοί
Ακούστε το άρθρο

Η Σερένα Γουίλιαμς μετράει ώρες για να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. 

Μια τεράστια καριέρα με 23 Grand Slam, με χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια, με εκατοντάδες εβδομάδες στο Νο1 φτάνει στο τέλος της.

Το ξημέρωμα της Τρίτης (ώρα Ελλάδος 02:00) το Άρθουρ Ας στη Νέα Υόρκη ήταν κατάμεστο. Η Σερένα αντιμετώπισε την Κόβινις και εάν έχανε θα ήταν το τελευταίο παιχνίδι της ζωής της (στο απλό γιατί στο διπλό θα παίξει μαζί και με τη Βίνους).

Τελικά κέρδισε με 6-3,6-3 και θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη το Νο2 κόσμου την Ανέτ Κονταβέιτ.

Το US Open κινείται στους ρυθμούς της Σερένα και το πρώτο της βράδυ στο Άρθουρ Ας η μικρή της κόρη Ολυμπία, με μια φωτογραφική μηχανή στο μποξ της την φωτογράφιζε και την χειροκροτούσε.

Στις εξέδρες ήταν ο πρώην πλανητάρχης Μπιλ Κλίντον, ο  Μάικ Τάισον, η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα,  ο Ματ Ντέιμοντ, ο Χιου Τζάκμαν, ο Σπάικ Λι και τόσοι άλλοι. Όλοι για να την αποθεώσουν.

Εκείνη εισήλθε στο κορτ συγκινημένη. Τα μάτια της ήταν έτοιμα να βουρκώσουν αλλά τα ρούχα της έλαμπαν.

Η στολή της, εμπνευσμένη από ρούχα αγώνων καλλιτεχνικού πατινάζ. Φορούσε μια φούστα  με έξι στρώσεις – μια για κάθε τίτλο της στο US Open- αλλά επέλεξε στο φινάλε να κρατήσει μόνο δύο λόγω βάρους.

serana_1
shoes_1

Η μπλούζα και η κάπα της  έχουν αστέρια και για θυμίζουν το έναστρο ουρανό της Νέας Υόρκης.

Τα παπούτσια που φορούσε είναι  τα NikeCourt Flare 2 PE με σχέδιο Swoosh με επικάλυψη με διαμάντια!  Τα κορδόνια είναι  χρυσά ενώ πάνω στα παπούτσια υπήρχαν 400 διαμάντια περασμένα όλα με το χέρι ένα προς ένα!


Στο ένα παπούτσι έγραφε στη «γλώσσα» τη λέξη «μαμά» και στο άλλο την λέξη «βασίλισσα».

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα