Κύπρος

Serial killer στην Κύπρο: Συγκίνηση στην κηδεία δύο θυμάτων

Σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησαν σήμερα συγγενείς και φίλοι δύο εκ των θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά.

Στις δύο μετά το μεσημέρι ξεκίνησε η τελετή για την κηδεία της Μαρικάρ Βαλντέζ Αρκουίλα στον Καθολικό Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στη Λεμεσό.

Παρών ήταν ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, ενώ ελάχιστοι ήταν οι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της Κύπρου. Η Μαρικάρ είχε δολοφονηθεί από τον 35χρονο Serial Killer και το πτώμα της είχε πεταχτεί μέσα σε βαλίτσα στη Κόκκινη Λίμνη.

Στις τέσσερις τελέστηκε η κηδεία της Μαρό Ρόουζ Τιμπούρσιο στον καθολικό Ιερό Ναό Τέρρα Σάντα στη Λάρνακα. H σορός της Μαρί Ρόουζ ήταν η πρώτη που βρέθηκε τυχαία στο φρεάτιο του μεταλλείου Μιτσερού και μετά ξετυλίχθηκε το κουβάρι που οδήγησε στη σύλληψη του 35χρονου serial killer και στην αποκάλυψη των άλλων δολοφονιών. Η Μαρί Ρόουζ είχε δολοφονηθεί μαζί με την 6χρονη κόρη της Σιέρρα, η οποία ήταν και η τελευταία που βρέθηκε στη λίμνη Ξυλιάτου. Η σορός της 6χρονης μεταφέρθηκε για ταφή στη Ρουμανία από όπου κατάγεται ο πατέρας της.

Οι σοροί των δύο άτυχων γυναικών θα μεταφερθούν αεροπορικώς στην ιδιαίτερη τους πατρίδα, τις Φιλιππίνες, την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας Στέλιος Χατζηιωάννου πρόσφερε βοήθεια 10.000 ευρώ στον πιο κοντινό συγγενή των επτά θυμάτων.

kypros_marika2
kypros_marika

protothema.gr

Δ

Όλη η επικαιρότητα