Ελλάδα

Σεξουαλική επίθεση και απειλές από 33χρονο σε μια 20χρονη στους Αμπελόκηπους

Η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει και να καλέσει την αστυνομία.
Ακούστε το άρθρο

Την προσέγγισε και την άγγιξε χωρίς τη θέλησή της. Στη συνέχεια αφού της μίλησε με χυδαίες εκφράσεις, άρχισε να την απειλεί.

Εκείνη έτρεξε για να σωθεί και κάλεσε την αστυνομία. Ακόμη ένας “Δράκος” έκανε την εμφάνισή του στους Αμπελόκηπους, αλλά συνελήφθη ταχύτατα από τους αστυνομικούς στην Κηφισίας.

Η επίθεση

Το περιστατικό που αποκαλύπτει σήμερα το protothema.gr έγινε πριν από μία εβδομάδα. Ο “Δράκος” γύρω στις 10 το βράδυ της Δευτέρας πλησίασε μία 20χρονη στην οδό Λαρίσης στους Αμπελόκηπους.

Εκείνη τρομοκρατήθηκε καθώς ο δράστης την ακούμπησε στο πρόσωπο και στους ώμους και της μίλησε αρκετά χυδαία. Το θύμα αντιλαμβανόμενο πως κινδυνεύει προσπάθησε να ξεφύγει και άρχισε να τρέχει. Τελικά κατάφερε να μπει στην είσοδο της πολυκατοικίας της και κάλεσε άμεσα την αστυνομία περιγράφοντας τι είχε συμβεί. “Με ακούμπησε και με έβρισε. Στη συνέχεια με απείλησε”, φέρεται να είπε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι άρχισαν άμεσα τις έρευνες.

Η σύλληψη και οι νέες απειλές στο τμήμα…

Τελικά μιάμιση ώρα μετά την επίθεση ο “Δράκος” εντοπίστηκε από άνδρες της Ασφάλειας στην Κηφισίας και προσήχθη στο τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν από την περιγραφή του προσώπου του και να τον σταματήσουν πριν επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες! Η 20χρονη γυναίκα αναγνώρισε τον δράστη, ο οποίος όταν την είδε στο αστυνομικό τμήμα άρχισε και πάλι να την απειλεί! Τελικά ο 33χρονος δράστης συνελήφθη και κατά την απολογία του αποδέχθηκε τις πράξεις του.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πλέον αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της “Προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας” και της “Απειλής”.

Όλη η επικαιρότητα