Categories: Ελλάδα

Σεξουαλική παρενόχληση 16χρονου από Ταγματάρχη: Ο σοκαριστικός διάλογος πριν από την καταγγελία

Share

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, όχι μόνο δε φοβήθηκε από τη σεξουαλική παρενόχληση του 38χρονου Ταγματάρχη, αλλά τον πήρε στο κυνήγι και τον ακινητοποίησε, «παραδίδοντάς» τον στους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο λόγος για τον 16χρονο στον Χολαργό που δεν «μάσησε».

Νέα στοιχεία και λεπτομέρειες από το απίστευτο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικων, το οποίο σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής( 21.10.2022) στο Χολαργό, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος που κατήγγειλε το συμβάν, βρίσκονταν στο λεωφορείο όταν τον πλησίασε ο Ταγματάρχης κι άρχισε να του μιλάει. Ο ανήλικος, όπως ανέφερε, δεν έδωσε σημασία στα λόγια με σεξουαλικό περιεχόμενο του 38χρονου και του ζήτησε να σταματήσει να τον ενοχλεί. Ο αξιωματικός όμως δεν πτοήθηκε κι όπως αποκάλυψε το νεαρό αγόρι σε αστυνομικούς και οικεία του πρόσωπα, του έδειξε  και ημίγυμνες φωτογραφίες του.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο 16χρονος κατέβηκε από το λεωφορείο και περπατώντας, κατευθύνθηκε προς το χώρο που προπονείται στην πυγμαχία. Ο Ταγματάρχης όμως, τον ακολούθησε. Στην αρχή του μιλούσε από απόσταση λίγων μέτρων, ενώ όταν τον πλησίασε ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Ταγματάρχης: Θέλω να κάνουμε σεξ

16χρονος: Τί λες μωρέ… Φύγε από εδώ… Είμαι 16 ετών.

Ταγματάρχης: Και τι μ΄ αυτό…  Δεν πειράζει.

Παρά τις αλλεπάλληλες αρνήσεις του ανήλικου, ο Ταγματάρχης συνέχιζε τη σεξουαλική παρενόχληση. Κι έτσι, όπως κατέθεσε ο 16χρονος, ο αξιωματικός αποπειράθηκε να τον θωπεύσει. Η αντίδραση του ανήλικου ήταν άμεση, καθώς τον έσπρωξε.

Τότε, ο 38χρονος σάστισε και το έβαλε στα πόδια. Ο 16χρονος ξεκίνησε να τον κυνηγάει και λίγα μέτρα πιο κάτω κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Ο Ταγματάρχης στην προσπάθεια του να προκαλέσει σύγχυση έβαλε τις φωνές. Ωστόσο κάνεις από τους κατοίκους και τους περίοικους δεν παραπλανήθηκε.   Έτσι, ειδοποιήθηκε η αστυνομία κι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο προσήγαγαν τον ανώτερο αξιωματικό.