Lifestyle

Σφακιανάκης: Η Βανδή επιβάλλεται να μου ζητήσει συγγνώμη

Ακούστε το άρθρο

Στην εκπομπή Late Night και το Γιώργο Λιάγκα εμφανίστηκε ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε πως δεν έχει τίποτα να πει με τη Δέσποινα Βανδή. Όπως είπε, εκείνη επιβάλλεται να του ζητήσει συγγνώμη, καθώς το λάθος είναι δικό της. Ο τραγουδιστής αναφέρεται φυσικά στις εμπρηστικές του δηλώσεις το 2013, με τις οποίες στήριζε τη Χρυσή Αυγή και οι οποίες έγιναν αιτία, η Δέσποινα Βανδή να ακυρώσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις μαζί του.

Πριν από τέσσερα χρόνια, η Δέσποινα Βανδή είχε ακυρώσει τις εμφανίσεις της με τον τραγουδιστή έπειτα από δηλώσεις του τελευταίου με τις οποίες στήριζε το φασιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής. “Επιβάλλεται να στηρίζεις τη ΧΑ. Αν κάποιο κόμμα θα μπορούσε να κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα, αυτό θα ήταν η Χρυσή Αυγή. Βεβαίως και δεν είναι φασίστες η Χρυσή Αυγή. Και έχουν κλείσει μέσα, κάποιον ο οποίος είναι αρχηγός πολιτικού κόμματος. Κανένα δικαίωμα δεν έχεις, ρε” έλεγε ο Σφακιανάκης το Δεκέμβριο του 2013.

Σε ανακοίνωση που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook, η Δέσποινα Βανδή ανέφερε μεταξύ άλλων: “Τον Νότη τον συνάντησα για πρώτη φορά πριν 16 χρόνια. […] Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι τα πράγματα που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που μας ενώνουν. Αποχωρώ με λύπη”.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα