Ηλεία

ΣΦΙΝΑ: «Εγγραφή μελών από τους προέδρους των κοινοτήτων του Δήμου Ήλιδας»

Καλούμε τους προέδρους των κοινοτήτων του Δήμου Ήλιδας να προσέλθουν στα γραφεία του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας ή στο γραφείο του Αναπληρωτή Δημάρχου και Προέδρου κ. Ανδρέα Παπαδάκου, να παραλάβουν φάκελο με ειδικά μπλοκ εγγραφής μελών στο Σύλλογο. Η παραλαβή μπορεί να γίνει και στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου 2019.

Τα μέλη μπορούν να εγγράφονται με ετήσια πληρωμή 10€ και παραλαβή απόδειξης είσπραξης και συμπλήρωση ειδικού εντύπου που υπάρχει στο επίσημο site μας https://sfinamaliadas.blogspot.com/ ή με φωτοτυπία της ταυτότητας και σημείωση e-mail κινητού τηλεφώνου και διεύθυνσης πάνω στην φωτοτυπία της ταυτότητά τους. Σε λίγο καιρό θα ανακοινώσουμε και το λογαριασμό τραπέζης έτσι ώστε να γίνεται η εγγραφή εξ αποστάσεως και ηλεκτρονικά.

Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας καλεί όλα τα μέλη που έχουν πληρώσει να επικοινωνήσουν είτε ηλεκτρονικά είτε στα γραφεία μας με τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.ΦΙ.Ν.Α. για να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους, να ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις κλπ.

Συνεχίζουμε να παλεύουμε για καλύτερο Νοσοκομείο για η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη.

Από το Δ.Σ.

Όλη η επικαιρότητα