Πολιτική

Σφοδρή αντιπαράθεση Τσίπρα – Οικονόμου για τις παρακολουθήσεις – «Όσο δεν απαντάει ο κ. Μητσοτάκης, οι υποψίες μεγεθύνονται»

Οικονόμου: Υποδαυλίζει την ένταση
Ακούστε το άρθρο

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Ειδικότερα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε ανάρτησή του στο Twitter εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό με αφορμή την υπόθεση για τις υποκλοπές.

«Όσο ο κ.Μητσοτάκης δεν απαντά, τόσο μεγεθύνονται οι υποψίες ότι όσα γνωρίζουμε αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου. Οι υποψίες, δηλαδή, ότι ο κ.Μητσοτάκης δεν είναι μόνο ο επικίνδυνα ανέμελος πρωθυπουργός, αλλά ο προϊστάμενος μιας σκοτεινής ομάδας που λειτουργούσε ως εγκληματική οργάνωση».

Οικονόμου: Υποδαυλίζει την ένταση

Απαντώντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σημείωσε σε υψηλούς τόνους: «Οι θεσμοί της ελληνικής Πολιτείας είναι πολύ ισχυροί και ανθεκτικοί, όπως έχει αποδειχθεί πολλαπλώς από το 1974 και μετά, ιδιαίτερα το 2015. Η διερεύνηση και διαλεύκανση της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη έχει ήδη δρομολογηθεί, με το δέοντα θεσμικό τρόπο, και το επόμενο βήμα είναι η συζήτηση στη Βουλή. Ο κ. Τσίπρας μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση, χρησιμοποιώντας μάλιστα υβρεις αλλά και ατυχείς λέξεις, συνδεδεμένες με περίεργες εποχές».

Πηγή: Ethnos.gr

Όλη η επικαιρότητα