Categories: Πολιτική

Σφοδρή αντιπαράθεση Τσίπρα – Οικονόμου για τις παρακολουθήσεις – «Όσο δεν απαντάει ο κ. Μητσοτάκης, οι υποψίες μεγεθύνονται»

Share

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Ειδικότερα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε ανάρτησή του στο Twitter εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό με αφορμή την υπόθεση για τις υποκλοπές.

«Όσο ο κ.Μητσοτάκης δεν απαντά, τόσο μεγεθύνονται οι υποψίες ότι όσα γνωρίζουμε αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου. Οι υποψίες, δηλαδή, ότι ο κ.Μητσοτάκης δεν είναι μόνο ο επικίνδυνα ανέμελος πρωθυπουργός, αλλά ο προϊστάμενος μιας σκοτεινής ομάδας που λειτουργούσε ως εγκληματική οργάνωση».

Οικονόμου: Υποδαυλίζει την ένταση

Απαντώντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σημείωσε σε υψηλούς τόνους: «Οι θεσμοί της ελληνικής Πολιτείας είναι πολύ ισχυροί και ανθεκτικοί, όπως έχει αποδειχθεί πολλαπλώς από το 1974 και μετά, ιδιαίτερα το 2015. Η διερεύνηση και διαλεύκανση της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη έχει ήδη δρομολογηθεί, με το δέοντα θεσμικό τρόπο, και το επόμενο βήμα είναι η συζήτηση στη Βουλή. Ο κ. Τσίπρας μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση, χρησιμοποιώντας μάλιστα υβρεις αλλά και ατυχείς λέξεις, συνδεδεμένες με περίεργες εποχές».

Πηγή: Ethnos.gr