SHELL – ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Τρεις γενιές στο χώρο των καυσίμων

Share

Αθανάσιος Ηρακλή Διονυσόπουλος με την εγγύηση  της Shell

Από τον παππού στο γιό και τώρα στον εγγονό  

Με στόχο την ποιότητα και την άψογή εξυπηρέτηση των καταναλωτών – οδηγών και έχοντας παρακαταθήκη μια εμπειρία στο χώρο των καυσίμων που ξεπερνά τα 53 χρόνια, ο Αθανάσιος Διονυσόπουλος συνεχίζει την επιχείρηση που ίδρυσε παππούς του και διήυφθυνε μέχρι πρόσφατα ο πατέρας του Ηρακλής Διονυσόπουλος..

Tο 1968 που άνοιξε το βενζινάδικο ανεφοδίαζε τους οδηγούς με την τότε φημισμένη  βενζίνη FINA και ακολούθησαν στην πορεία συνεργασίες μέχρι να καταλήξει και να επιλέξει το όνομα και τα προϊόντα του κολοσσού που ακούει στο όνομα Shell. To πρώτο κατάστημα που ξεκίνησε η επιχείρηση ήταν αυτό στην οδό Κατακόλου 57 και από το 2009 λειτουργεί και το κατάστημα στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Πύργου – Κατακόλου.

Στα πρατήρια Διονυσόπουλος Shell μπορείτε να βρείτε:

  • Βενζίνη απλή αμόλυβδη
  • Βενζίνη V-Power
  • Βενζίνη V-Power Racing
  • Πετρέλαιο κίνησης Diesel Extra
  • Πετρέλαιο κίνησης V Power Diesel
  • Πετρέλαιο θέρμανσης με δυνατότητα διανομής στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου Ηλείας.
  • LPG Υγραέριο κίνησης coralgas

Επαγγελματική κατάρτιση και συνέπεια

Στο Κεντρικό Κατάστημα στο 1ο χλμ Πύργου – Κατακόλου λειτουργεί πλυντήριο αυτοκινήτων, παράλληλα γίνεται κέρωμα και γυάλισμα με δυνατότητα παραλαβής – παράδοσης στο χώρο σας. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής λαδιών και μπορείτε να προμηθευτείτε λιπαντικά  κάθε τύπου όλων των εταιρειών και διάφορα αξεσουάρ αυτοκινήτου. Η άρτια εκπαίδευση και η ευγένεια του προσωπικού έχει σαν αποτέλεσμα την άριστης  εξυπηρέτηση των φίλων οδηγών που με προθυμία και κατανόηση φροντίζει και επιτυγχάνει πάντα το καλύτερο, έτσι ακόμη και οι πιο απαιτητικοί πελάτες να μένουν πάντα ικανοποιημένοι. Μιλώντα στην εφημ. Πατρίς ο κ. Αθανάσιος Διονυσόπουλος  τόνισε ότι ‘’πρωταρχικός του στόχος είναι η ποιότητα και η άψογη εξυπηρέτηση των οδηγών και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει μέσω της εφημ. Πατρίς την πολυπληθή πελατεία  του για την εμπιστοσύνη που του δείχνει τόσα’’…

Επικοινωνία:

Κεντρικό :2621022055 & 6937584494

Υποκατάστημα: 26210 22997

1ο χλμ. Πύργου – Κατάκολου, Πύργος Ηλείας, 27100, ΗΛΕΙΑΣ

dionyshell@hotmail.com