Ηλεία Παρουσίαση Επιχείρησης

Sherlock Bar Restaurant: Ο «Νο 1 προορισμός του Πύργου για πίτσα σε ξυλόφουρνο

Μια χειμερινή όαση, για τους λάτρεις του φαγητού στην πόλη του Πύργου.
Ακούστε το άρθρο

Αν βρεθεί κάποιος στην καρδιά της πόλης του Πύργου  δεν μπορεί να μην δοκιμάσει τις φοβερές, χειροποίητες πίτσες ψημένες στον παραδοσιακό ξυλοφουρνο που φτιάχνουν στο Sherlock Bar Restaurant,  στην κεντρική πλατεία του Πύργου. Ο 1ος όροφος ειναι ανοιχτός και σας περιμείνει  για να απολαύσετε τις πίτσες με απαράμιλλή  ποιότητα και πολλαπλούς συνδυασμούς υλικών. Ειδικά η Special Pizza , η οποία περιλαμβάνει κυριολεκτικά τα πάντα. Με φοβέρες γεύσεις συνεχίζει να μας κάνει την καλύτερα παρέα στις γαστρονομικές εξόδους μας.

Το Sherlock Bar Restaurant, με θέα από ψηλά, την κεντρική πλατεία του Πύργου, επέστρεψε και μας υπόσχεται τις πιο ιδιαίτερες γαστρονομικές βραδιές!..

Ο χώρος διακοσμημένος με το πιο εκλεπτυσμένο γούστο και η εξυπηρέτηση πάντα άψογη. Βρεθείτε και εσείς στους χώρους του Sherlock Bar Restaurant, σε ένα οικείο και ζεστό περιβάλλον, φροντίζοντας πάντα για την καλύτερη φιλοξενία των πελατών.

Το Sherlock Bar Restaurant ειναι ο απόλυτος προορισμός της για όσους ξέρουν από ιταλική κουζίνα αφού σιγοψήνει την πίτσα  στο τέλειο επίπεδο χάρις την χρήση του παραδοσιακού ξυλόφουρνου.

Έτσι λοιπόν το Sherlock, μας προσκαλεί να γνωρίσουμε το νέο μενού που ετοίμασε για εμάς, και το οποίο είναι γεμάτο εκλεκτές προτάσεις  και απολυτές προσφορές όπως ότι προφέρει όλες τις πίτσες κάθε Δευτέρα μόνο 6 ευρώ!!

Δεν βγαίνεται έξω για βραδινή έξοδο; Θέλετε να απολαύσετε κάποιο αθλητικό γεγονός η διοργανώνετε κάποιο πάρτι; Κανένα πρόβλημα .Το Sherlock Bar Restaurant   έχει και delivery στο σπιτι και σας φέρνει τις γευστικές ιταλικές πίτσες του στο σπιτι με ένα τηλεφώνημα στα τηλέφωνα  26210-81212 και 6986699006

Όλη η επικαιρότητα