Lifestyle Smile

Σία Κοσιώνη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τούρτα που έφτιαξε ο γιος της

«Η ωραιότερη τούρτα του κόσμου! Pastry chef Δανάη, βοηθοί Ολυμπία και Δήμος, υψηλή εποπτεία Παυλος!».
Ακούστε το άρθρο

Τα γενέθλιά της γιόρτασε τη Δευτέρα 16 Μαΐου η Σία Κοσιώνη. Με μία φωτογραφία της στο Instagram, μάλιστα, αποκάλυψε και την ηλικία της.

Η δημοσιογράφος ανήρτησε μία φωτογραφία της στην οποία τη βλέπουμε να χαμογελά χωρίς μακιγιάζ μπροστά από μια χειροποίητη τούρτα, που έγραφε «Χρόνια πολλά, Σία». Η ίδια αποκάλυψε στη λεζάντα πως το γλυκό για τα γενέθλιά της είχαν φτιάξει ο γιος της, Δήμος και τα υπόλοιπα παιδιά του συζύγου της Κώστα Μπακογιάννη.

«Η έκπληξη ήρθε 7.10 το πρωί! Η ωραιότερη τούρτα του κόσμου! Pastry chef Δανάη, βοηθοί Ολυμπία και Δήμος, υψηλή εποπτεία Παυλος!», έγραψε.

Η Σία Κοσιώνη σε συνένετυξή της στο περιοδικό «Glow» είχε μιλήσει για τη σχέση που έχει με τα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη. «Είμαστε μία μικτή και αληθινή οικογένεια, τα τρία παιδιά του Κώστα είναι παιδιά μου, τα νιώθω σαν παιδιά μου. Όταν είναι όλα μαζί, σαφώς και δεν τα ξεχωρίζω. Αλλά επειδή με τον Δήμο έχω κάνει πολύ κόπο, του έχω αφοσιωθεί και έχω προσπαθήσει να του δώσω ό,τι περισσότερο έχω μέσα μου, πιστεύω πως δεν έχω τη δύναμη να το κάνω δεύτερη φορά. Επομένως, εάν έκανα ένα δεύτερο παιδί, πιστεύω πως θα το αδικούσα πάρα πολύ σε σχέση με το πρώτο, λόγω κουράγιου και αντοχής».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωστής Μπακογιάννης έχει αποκτήσει με τη Σία Κοσιώνη έναν γιο, τον Δήμο. Από τον γάμο του με την Κάλλια Καμπουρίδου έχει δύο παιδιά, τη Δανάη και τον Παύλο, ενώ καρπός της σχέσης του με τη Μαίη Ζαννή, είναι η Ολυμπία.

Όσο για το αν εμπλέκεται στη δουλειά του συζύγου της, που είναι Δήμαρχος Αθηναίων, έχει πει:

«Να βοηθήσω ανθρώπους στη γειτονιά μας, π.χ. “Κυρία Κοσιώνη κοιτάξτε τη λακκούβα και τον δρόμο”, φυσικά. Προφανώς, συνέχεια, κάθε μέρα. Τ’ ακούει ο δήμαρχος, τ’ ακούω κι εγώ μαζί. Αλλά είμαι και αποτελεσματική, τα διεκπεραιώνω. Δεν θα έρθει ποτέ να μου πει “παίξε αυτό το θέμα” ή “βοήθησε τον άλλον”. Επ’ ουδενί».

Όλη η επικαιρότητα