ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ABEE: Δόμηση και ανακαίνιση επαγγελματικού ή οικιακού χώρου

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των ειδών υγιεινήςπλακιδίων, χρωμάτων, σιδηρικών, υδραυλικών, ειδών θέρμανσης και σωλήνων κατασκευών από το 1976. Πρωτοϊδρυτές της εταιρείας ήταν οι Χρήστος Κουκούνας, Βασίλης Μπελογιάννης, Παναγιώτης Καραμπέτσος, Γιώργος Καραμπέτσος, Διονύσης Μάργαρης, ΑΦΟΙ Βλάχου και ΑΦΟΙ Σαφαρή. Όλοι τους διατηρούσαν μέσα στην πόλη της Αμαλιάδας, καταστήματα τα οποία αργότερα ενώθηκαν και δημιούργησαν την εταιρεία ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ, που λειτουργεί έως σήμερα με την δεύτερη πλέον γενιά να έχει αναλάβει τα ηνία της. Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Σιδηρεμπορικής, είναι ο Διονύσης Δημητρακόπουλος, ο οποίος αποτελεί την δεύτερη γενιά της μεγάλης επιχείρησης

Σήμερα, αποτελεί την ένωση ξεχωριστών καταστημάτων που λειτουργούσαν μέσα στην πόλη της Αμαλιάδας και τα οποία διατηρούσαν τα είδη που αυτή τη στιγμή εμπορεύεται η εταιρεία. Τα καταστήματα αυτά στην πορεία των χρόνων, έγιναν ένα και στεγάζονται πλέον σε 2 όροφο  ιδιόκτητο χώρο περίπου 1.100 τ.μ., στην περιοχή Καρδαμά Αμαλιάδας, στον οποίο θα βρείτε τον εκθεσιακό χώρο και το κατάστημα εμπορίας ειδών, προσφέροντας την ίδια ποιότητα στα προϊόντα της μεγαλύτερης εταιρείας που λειτουργεί στην Ηλεία. Ο χώρος είναι πλέον ένας από τους υπερσύγχρονους χώρους, στον οποίο ο πελάτης μπορεί να περιηγηθεί με μεγαλύτερη άνεση και να εμπορευθεί προϊόντα μέσα από μια εξαιρετικά πλούσια γκάμα ειδών.

Στην εταιρεία έχετε τη δυνατότητα να βρείτε:

  • Υδραυλικά είδη
  • Είδη θέρμανσης
  • Είδη άρδευσης
  • Πλακάκια
  • Πορσελάνες
  • Μονωτικά χρώματα
  • Σιδηρικά-Εργαλεία
  • Σίδερα-Σωλήνες κ.α.

Όλα τα προαναφερθέντα αφορούν στη δόμηση και την ανακαίνιση ενός επαγγελματικού ή οικιακού χώρου. Είναι προϊόντα επώνυμων εταιρειών με εγγύηση στην ποιότητα και την ασφάλεια.  Μερικές από τις εταιρείες είναι: Talos, Petrocoll, Palaplast, Franke, Elco, Valve Climberio, Kerakoll, Faso-Plast, Kerafina κ.α.

Η Σιδηρεμπορική έχει την έδρα της στην Αμαλιάδα του Νομού Ηλείας, δραστηριοποιείται όμως και στην χονδρική πώληση καλύπτοντας εκτός από τον Νομό Ηλείας και τον Νομό Μεσσηνίας.

Στόχος της εταιρείας είναι να μπορέσει να διατηρηθεί στον χώρο και να διατηρήσει τις θέσεις εργασίας που έχει όλα αυτά τα χρόνια. Αυτοί είναι οι άμεσοι στόχοι όπως αναφέρει ο κ. Δημητρακόπουλος ο οποίος επισημαίνει ότι η εταιρεία λειτουργεί με βάση το σήμερα χωρίς να θέτει μεγαλεπήβολα σχέδια που δεν γνωρίζει κατά πόσο θα ευοδωθούν ή θα γίνουν εφικτά. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό(13 εργαζόμενοι), είναι σε θέση να σας παρέχουν άριστη «φιλοξενία» και εξυπηρέτηση στον χώρο της εταιρείας.

 

 

 

Διεύθυνση: 2ο χλμ Αμαλιάδας-Καρδαμά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26220 23874
Φαξ: 26220 38096 
Email: sidiremboriki@gmail.com
Επισκεφθείτε το site

 

 


Δείτε τον επαγγελματικό οδηγό του patrisnews.com 


Θέλετε να  καταχωρήσετε την επιχείρησής σας;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2621500567 και στο
 patrisnews@gmail.com