Τεχνολογία

Σιδηροκαστρίτης Ζώης – Olympic Engineering & Consulting: «Οικονομική θέρμανση και Τεχνολογίες θέρμανσης»

s2.jpg

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου η ημερίδα «Οικονομική θέρμανση – Τεχνολογίες θέρμανσης», στο χώρο της εταιρείας Olympic Engineering & Consulting – Σιδηροκαστρίτης Ζώης, στον Πύργο (στην οδό Αρχιμήδους 5 έναντι ΔΕΗ, 26210 26907).

Η προσέλευση ήταν μεγαλύτερη του αναμενόμενου, κάτι που αποδεικνύει ότι το θέμα της θέρμανσης και του κόστους που συνεπάγεται, απασχολεί έντονα τους συμπολίτες μας.

Τα θέματα της ημερίδας ήταν :

Το ενδιαφέρον και οι ερωτήσεις του κοινού εστίαστηκαν κυρίως γύρω από τις αντλίες θερμότητας, αφού σύμφωνα με φετινή μελέτη του Μετσόβειου Πολυτεχνείου, είναι η οικονομικότερη λύση θέρμανσης, καθώς επιτυγχάνεται εξοικονόμηση έως και 60% με 70%.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν βίντεο που εξηγούσαν λεπτομερώς την λειτουργία καθώς και ζωντανή επίδειξη συστήματος θέρμανσης με αντλία θερμότητας.

Ο διοργανωτής Ζώης Σιδηροκαστρίτης ευχαρίστησε θερμά τους συμμετέχοντες και τους υπόλοιπους συντελεστές της ημερίδας και δεσμεύθηκε για περαιτέρω υπεύθυνη και τεκμηριωμένη ενημέρωση πάνω σε θέματα όπως είναι η εξοικονόμηση, η οικονομική θέρμανση και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Παράλληλα κάλεσε τους παρόντες να επικοινωνήσουν με την Olympic Engineering & Consulting για να ενημερωθούν από τους μηχανικούς της εταιρείας αναλυτικότερα και πληρέστερα και να πάρουν προσφορές για το σύστημα θέρμανσης του χώρου τους.

Όλη η επικαιρότητα