Χωρίς κατηγορία

«Σήκωσαν» 48 ετοιμόγεννες προβατίνες!

provata-1.jpg

Δικό τους… στάβλο ήθελαν προφανώς να ανοίξουν οι άγνωστοι διαρρήκτες που «άρπαξαν» χθες τα ξημερώματα περίπου 48 ετοιμόγεννες προβατίνες από την κτηνοτροφική μονάδα του κ. Χρήστου Διαμαντή στην επαρχιακή οδό Γαστούνης- Παλαιοχωρίου!

Η αξία των ζώων υπολογίζεται περίπου στα 15.000 ευρώ, ωστόσο για τον κ. Διαμαντή, που ούτε και ο ίδιος δεν μπορεί πια να υπολογίσει πόσες φορές τον έχουν κλέψει, είναι ανυπολόγιστη, αφού με τα πρόβατα που θα γεννιούνταν, θα τα μεγάλωνε και θα ανανέωνε το κοπάδι του!

Σε απόγνωση ο κ. Χρήστος Διαμαντής είπε στην εφ. «Πατρίς»: «Δυστυχώς ζούμε σε κράτος ντροπής. Ήρθε η Αστυνομία και μου είπε να κάνω μήνυση κατ’ αγνώστων, εγώ δεν θέλω να μήνυση κατ’ αγνώστων αλλά κατά παντός υπευθύνου γιατί δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν ποιοι είναι οι κλέφτες; 150 γνωστοί – άγνωστοι είναι».

Συνεχίζοντας ο κ. Διαμαντής είπε: «Αντί να τιμωρούν τους κλέφτες τους αφήνουν ελεύθερους γιατί έχουν λέει ψυχολογικά προβλήματα. Αντί να κλέψουν όλοι αυτοί γιατί δεν πάνε να δουλέψουν; Εγώ τόσο καιρό ψάχνω κάποιον για δουλειά και δεν έρχεται κανένας. Πώς βγαίνουν μετά και λένε ότι κλέβουν γιατί δεν έχουν δουλειά; Δηλαδή τι θέλουν; Να τους κάνουμε διευθυντές ή υπουργούς για να κλέβουν και αυτοί όπως αυτοί που μας κατάντησαν σε αυτή τη χώρα έτσι; Πραγματικά ντρέπομαι για το σημείο που έχουμε φτάσει».

Στάθης Πουλιάσης

(Stathispatris@Yahoo.com) 

Όλη η επικαιρότητα