Lifestyle

Σιλβέστερ Σταλόνε – Τζένιφερ Φλάβιν: Χωρίζουν μετά από 25 χρόνια γάμου – Οι κατηγορίες της συζύγου του

Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η σύζυγός του Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζένιφερ Φλάβιν. Τι αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας. Οι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού.
Ακούστε το άρθρο

Διαζύγιο παίρνουν ο διάσημος ηθοποιός Σιλβέστερ Σταλόνε και η σύζυγός του Τζένιφερ Φλάβιν, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τους ήθελαν εδώ και καιρό να χωρίζουν.

Η Τζένιφερ Φλάβιν, φέρεται να υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από 25 χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997 και έχει τρεις κόρες: την 20χρονη Σκάρλετ, την 24χρονη Σιστίν και την 25χρονη Σοφία.

Το τατουάζ του Σταλόνε

Ο χωρισμός έρχεται λίγες μέρες αφότου ο 76χρονος ηθοποιός κάλυψε ένα τατουάζ με το πρόσωπο της συζύγου του που είχε στο άνω μέρος του μπράτσου του, αντικαθιστώντας το με έναν από τους νεκρούς σκύλους του, τον Μπούτκους.

Το νέο τατουάζ δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Σταλόνε και τον tattoo artist του, πριν διαγραφεί και από τους δύο λογαριασμούς.

Ήδη από την μέρα που έγινε γνωστό πως ο Σταλόνε κάλυψε το τατουάζ του, οι φανς του υπέθεσαν πως υπάρχουν προβλήματα στον γάμο τους.

Οι κατηγορίες της Φλάβιν

Η 54χρονη Φλάβιν φέρεται να κατέθεσε αίτηση στη Φλόριντα στις 19 Αυγούστου, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έλαβε το TMZ. Το πρώην μοντέλο κατηγορεί επίσης τον Σταλόνε για μετακίνηση περιουσιακών στοιχείων από ταμεία γάμου.

«Βάσει πληροφοριών και πεποίθησης, ο σύζυγος έχει εμπλακεί σε σκόπιμη διασπορά, εξάντληση ή/και σπατάλη συζυγικών περιουσιακών στοιχείων που είχε αρνητικές οικονομικές επιπτώσεις στη συζυγική περιουσία», αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.

Σύμφωνα με τα ίδια έγγραφα, η Φλάβιν θα αποζημιωθεί λαμβάνοντας μέρος των συζυγικών περιουσιακών στοιχείων προς όφελός της.Η Τζένιφερ Φλάβιν προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στις 10 Αυγούστου, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της ίδιας με τις τρεις κόρες τους.

«Αυτά τα κορίτσια είναι η προτεραιότητά μου, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram. «Οι 4 μας για πάντα», πρόσθεσε.

Οι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού

Μιλώντας στο People, η Φλάβιν δήλωσε ότι η αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της είναι “λυπηρή”, αλλά θα συνεχίσουν να έχουν φιλική σχέση.

Η Φλάβιν ανέφερε χαρακτηριστικά: “Με λύπη ανακοινώνω ότι μετά από 25 χρόνια γάμου έχω καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό μου Σιλβέστερ Σταλόνε. Ενώ δεν θα είμαστε πλέον παντρεμένοι, θα αγαπώ πάντα τη σχέση που έχουμε για περισσότερα από 30 χρόνια. Ξέρω ότι και οι δύο είμαστε αφοσιωμένοι στις όμορφες κόρες μας”.

“Ζητώ ιδιωτικότητα για την οικογένειά μας, καθώς προχωράμε φιλικά”, πρόσθεσε η επιχειρηματίας/μοντέλο.

Σε μια δήλωσή του στο ίδιο μέσο, ο Σιλβέστερ Σταλόνε απάντησε στην είδηση της κατάθεσης διαζυγίου της συζύγου του, λέγοντας: “Αγαπώ την οικογένειά μου. Αντιμετωπίζουμε φιλικά και ιδιωτικά αυτά τα προσωπικά ζητήματα”.

Όλη η επικαιρότητα