Life

Σημάδια ότι θα είστε για πάντα μαζί

Ακούστε το άρθρο

Αναρωτιέσαι αν θα είστε για πάντα μαζί; Άσε τις πασιέτζες και τα άστρα. Δες απλώς αν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσετε την τέλεια ζωή μαζί εσείς οι δυο.

Έχετε κάνει όνειρα ο ένας για τον άλλο. Ίσως να έχετε φανταστεί μία ερωτική φωλίτσα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας, ή, αν είστε περιπετειώδη άτομα, έχετε ονειρευτεί ότι σαρώνετε και τις 7 ηπείρους χεράκι-χεράκι. Η αγάπη συνήθως είναι αρκετή, όμως για μία ευτυχισμένη κοινή πορεία στη ζωή, ίσως να είναι καλό να συμβαίνουν κι αυτά:

Εμπνέετε ο ένας τον άλλο ώστε να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι: Έχετε παρατηρήσει ότι έχετε αλλάξει από τότε που είστε μαζί. Ίσως είστε και οι δύο πιο ήρεμοι, πιο ευγενικοί, πιο υπομονετικοί. Αυτό έχει αντίκτυπο και στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής σας. Νιώθετε ότι αυτή η θετική ενέργεια βελτιώνει αισθητά τη ζωή σας.

Ξέρετε ο ένας τα κουμπιά του άλλου: Ξέρει πώς να σε ηρεμήσει όταν σε έχει πλημμυρίσει ο εκνευρισμός. Ξέρεις πώς να τον/ην κάνεις να χαμογελάσει ακόμη και όταν έχει βυθιστεί στη μιζέρια του/ης. Οι προσωπικότητες σας «δένουν» υπέροχα μεταξύ τους.

Υποστηρίζετε ο ένας τον άλλο: Όποτε νιώθει κάποιος από τους δύο ότι η αυτοπεποίθησή του έχει πιάσει πάτο, ο άλλος είναι παρών και ετοιμοπόλεμος να ανεβάσει την ψυχολογία του ανθρώπου του. Ξέρετε και οι δύο ποιες είναι οι καταλληλότερες λέξεις έτσι ώστε το ταίρι σας να αποκτήσει πάλι το μπρίο του.

Είστε υπεύθυνοι και συγκροτημένοι: Είστε και οι δύο άνθρωποι που προνοούν για το μέλλον τους. Κάνετε αποταμίευση. Φροντίζετε τη διατροφή σας, την ψυχική σας υγεία, γενικά είστε υπεύθυνα άτομα.

Λειτουργείτε ομαδικά: Ξέρετε ο ένας τα δυνατά σημεία του άλλου, καθώς και τις αδυναμίες. Ξέρετε να επικοινωνήσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να είστε όσο το δυνατόν πιο παραγωγικοί γίνεται. Κάθε φορά που συνεργάζεστε, οποιαδήποτε αγγαρεία γίνεται διασκεδαστική και τελειώνει σε χρόνο dt. Στα δύσκολα, θα καλύψει ο ένας τον άλλο. Έχεις κάτι που επείγει την επόμενη μέρα στη δουλειά; Θα πλύνει ο σύντροφός σου τα πιάτα. Κι εσύ θα κάνεις το ίδιο για εκείνον.

Έχετε ζωή και εκτός σχέσης: Η σχέση σας με τον εαυτό σας είναι καλύτερη από ποτέ. Το ίδιο συμβαίνει και με τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους σας. Η σχέση μπορεί να είναι βασική προτεραιότητα στη ζωή σας, αλλά δε θα χάσετε την ευκαιρία να επιδοθείτε στο socializing, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ή την καριέρα σας. Νιώθετε και οι δύο ότι είστε πολύπλευρα άτομα, τα οποία θέλουν να βελτιώνονται και γίνονται πιο ενδιαφέροντα, ώστε να μη σταματά το ταίρι τους να τα θαυμάζει.

Αλληλοσυμπληρώνεστε: Θα υπερασπιστείτε ο ένας τον άλλο, ακόμη και αν δε συμφωνείτε. Θα προσπαθήσετε να σώσετε ο ένας τον άλλο από άβολες καταστάσεις. Ο πιο εξωστρεφής από τους δύο θα βοηθήσει τον άλλο σε μία κοινωνική υποχρέωση και ο πιο οργανωτικός θα βοηθήσει το ταίρι του να θυμηθεί αυτά που πρέπει.

Είστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ: Οι φίλοι σας λένε ότι το πρόσωπό σας λάμπει από ευτυχία, κάτι που νιώθετε κι εσείς. Από τότε που είστε μαζί, η ζωή σας αλλάζει μόνο προς το καλύτερο. Συγχαρητήρια, είστε φτιαγμένο ο ένας για τον άλλο.

Όλη η επικαιρότητα