Αχαϊα Ελλάδα

Σήμερα η κηδεία της γυναίκας που έπεσε από φέρι στο Αντίρριο – Ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών

Ακούστε το άρθρο

Μητέρα 4 παιδιών ήταν η 53χρονη γυναίκα που έχασε τελικά χθες τη μάχη για τη ζωή νοσηλευόμενη σε κωματώδη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών μετά την πτώση της από φέρυ μπότ στη θάλασσα την περασμένη Πέμπτη.

Ο θάνατος της βύθισε στο πένθος τις τοπικές κοινωνίες της Λεπενούς από την οποία καταγόταν και του Καινουργίου του οποίου κάτοικος ήταν. Η γυναίκα είχε πέσει στη θάλασσα από το φέρι μποτ «Παντάνασσα» της γραμμής Ρίου – Αντιρρίου, την ώρα που ο σύζυγός της στάθμευε το όχημα στο πλοίο, στην ανατολική προβλήτα Αντίρριου. .

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού τα οποία με τη συνδρομή μέλους του πληρώματος έπεσαν στην θάλασσα και ανέσυραν στη στεριά την 53χρονη χωρίς τις αισθήσεις της. Για αρκετή ώρα έγιναν προσπάθειες ανάνηψης που απέδωσαν και στην συνέχεια η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Η μάχη της όμως για να κρατηθεί στη ζωή υπήρξε άνιση και η άτυχη γυναίκα κατέληξε χθες Κυριακή στις 03:οο τα ξημερώματα.

Η κηδεία της όπως αναφέρει το agrinionews θα γίνει σήμερα Δευτέρα στις 11:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Καινούργιο.

Τα αίτια της πτώσης στη θάλασσα παραμένουν ερωτηματικό ενώ για το συμβάν η προανάκριση διενεργήθηκε από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Όλη η επικαιρότητα