ΕΠΣ Ηλείας

Σήμερα ολόκληρη – παρά ένα ματς –  η 8η στροφή

Ακούστε το άρθρο

Με έξι ματς στα πλαίσια  της 8ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, καθώς η ΕΠΣΗ δεν έχει προγραμματίσει παιχνίδια για την Κυριακή. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ. ενώ τη Δευτέρα ο Λευκός Αστ. Σκουροχωρίου θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό Σαβαλίων.

Αναλυτικά παίζουν:

Ενιπέας Λαντζοΐου – Ολυμπιάδα Γουμέρου: Η επιστροφή στις νίκες και η παραμονή στην κορυφή είναι το ζητούμενο για τον Ενιπέα, κόντρα στην Ολυμπιάδα Γούμέρου που μετά την Κρέστενα, για δεύτερο σερί ματς, έχει ξανά πολύ δύσκολο έργο.

Θύελλα Πύργου – Ξενοφών Κρεστένων: Να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του αλλά και την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται θέλει σήμερα στο Ενωσιακό ο Ξενοφών που θα αντιμετωπίσει την Θύελλα που θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στον μεγάλο αντίπαλο της.

Δόξα Ν. Μανολάδας – Αλφειός Επιταλίου: Ντερμπάκι μεταξύ ισόβαθμων ομάδων σήμερα στο «Β. Μουρκιώτης» με την Δόξα να ψάχνει την επιστροφή στα τρίποντα και τον Αλφειό – με τον Γ. Γκότση στον πάγκο – να θέλει να φύγει αλώβητος από τη Ν. Μανολάδα.

ΑΕ Πηνείας – Ηλειακός Λεχαινών: Χωρίς τον Μπίρμπα στον πάγκο πλέον και  με άμεση ανάγκη για βαθμούς, η ΑΕ Πηνείας θα υποδεχθεί τον Ηλειακό Λεχαινών που μπορεί να μην εντυπωσιάζει αλλά παίρνει το αποτελέσματα και αυτό θέλει να κάνει σήμερα προκειμένου να μείνει ψηλά.

Ολυμπιακός Ζαχάρως – Προοδευτική Μανολάδας: Με στόχο μια ακόμα εντός έδρας νίκη που θα την κρατήσει κοντά στην ζώνη των πλέι οφ, ο Ολυμπιακός περιμένει στην Ζαχάρω την Προοδευτική που με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Δόξας θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Μακρίσια – ΑΠΟ Κουρτεσίου: Ο ΑΟΜ ξέρει πως αν θέλει να στοχεύει σε τετράδα, ματς σαν το σημερινό στην έδρα του πρέπει να τα πάρει. Ο ΑΠΟΚ όμως έχει δείξει πολύ ανταγωνιστικός φέτος και η ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη δεν θα έχει εύκολη αποστολή κόντρα στο συγκρότημα του Γ. Καραλάγα.

Βαθμολογία (σε 7 αγώνες) 

Ολυμπ. Σαβαλίων  16   13-4

Ενιπέας Λ.  16   18-6

Ξενοφών Κρ.  16   15-7

Μακρίσια  15   14-11

Ηλειακός Λ.  13   7-5

Κουρτέσι  13   10-4

Ολυμπ. Ζαχάρως  12   11-6

Δόξα Ν.Μ.  11  12-9

Λ. Αστέρας  11   7-4

Αλφειός  11   8-5

Θύελλα  7   7-14

Ολυμπιάδα  6   4-6

Αίας Γ.  6   7-17

Προοδευτική  6   6-11

Α.Ε. Πηνείας  1   2-11

Κένταυρος Μ. —  –

* Βαθμούς με τον Κένταυρο έχουν πάρει οι: Λ. Αστέρας, Κουρτέσι, Ηλειακός, Ξενοφών, Ενιπέας, Δόξα Ν.Μ., Ολ. Ζαχάρως

Όλη η επικαιρότητα