Πολιτισμός

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Στάθη Ψάλτη

Ακούστε το άρθρο

Σήμερα το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 15:00 θα αποχαιρετήσουν η οικογένεια, οι συνάδελφοι και οι θαυμαστές τον Στάθη Ψάλτη, που έφυγε νικημένος από τον καρκίνο σε ηλικία 66 ετών την περασμένη Παρασκευή. Μετά από πολυήμερη νοσηλεία στον Άγιο Σάββα ο σπουδαίος ηθοποιός, δεν κατάφερε να επανέλθει, μετά τη σκληρότερη μάχη της ζωής του

Τον αγαπημένο ηθοποιό αποχαιρέτησαν με μηνύματά τους πολλοί συνάδελφοί του, πολιτικοί και άνθρωποι του θεάματος, ενώ από το πλευρό του μέχρι το τέλος δεν έλειψε στιγμή η σύζυγός του Χριστίνα Ψάλτη και η κόρη του από τον πρώτο γάμο, Μαρία.

Όπως διαβάσαμε σε άρθρο της εφημερίδας Spirto, o Στάθης Ψάλτης δεν είχε πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασής του. Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός του ο ίδιος ενημερώθηκε από τι ακριβώς πάσχει από τα μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένα από την τηλεόραση κι όχι από την οικογένειά του, η οποία προφανώς δεν είχε το κουράγιο να του πει την αλήθεια ή δεν ήθελε να του αποκαλύψει τη σοβαρότητα της κατάστασής του, για να μην καταρρακωθεί. Κι όμως ο αγαπημένος ηθοποιός, είχε το σθένος να δεχτεί το πρόβλημά του και να το περνά με ένα μεγάλο όπλο που τον χαρακτήριζε πάντα: το χιούμορ του.

Η κηδεία του θα γίνει θα γίνει δημοσία δαπάνη από το δήμο Ζωγράφου, σήμερα Δευτέρα 24 Απριλίου στις 15:00 στο κοιμητήριο Ζωγράφου.

Πηγή: tlife.gr

Όλη η επικαιρότητα