Αθλητισμός

Σήμερα το βράδυ ο τελικός του «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ»

soyper_kap_proth.jpg
Ακούστε το άρθρο

Την επίσημη έναρξη των δραστηριοτήτων της ΕΠΣΗ για την περίοδο 2015 – 16, έχουμε σήμερα Σάββατο 29/08/2015,  καθώς στις  7.30 μ. μ. θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος τελικός «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» – ΙΕΚ ΑΚΜΗ μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ/ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ – Α.Ο ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ στο Γήπεδο ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ «ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ» στην περιοχή Σπιάτζα του Δήμου Πύργου, με δωρεάν είσοδο για όλους τους φιλάθλους της Ηλείας και όχι μόνο!
Με την διοργανώτρια αρχή, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, να  καλεί όλους  τους φίλους  του ποδοσφαίρου, όπως τιμήσουν με την παρουσία τους τον τελικό. Έναν τελικό που θα διευθύνει ο Λ. Κούρτης, με Α΄ βοηθό τον Αλ. Ασημακόπουλο,  Β΄ βοηθό τον Αν. Στρακόπουλο, και 4ο διαιτητή τον Γ. Τσάκαλη! Ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αντώνης Καραγιάννης!

 

                                  Οι δυο σημερινοί αντίπαλοι:

 

AΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ/ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

 

Με Γκρίλλα αλλά χωρίς Μαρκόπουλο στον τελικό!

 

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, του Αστέρα Αμαλιάδας / Πανόπουλου , ενόψει του  σημερινού τελικού για το Σούπερ Καπ της ΕΠΣΗ. Μοναδικός απών θα είναι ο έμπειρος Λάμπης  Μαρκόπουλος, του οποίου το δελτίο ακόμα δεν έχει εκδοθεί,  καθώς είχε πάρει την ελευθέρα του αρχικά, ενώ κανονικά θα δώσει το παρών ο Γκρίλλας , του οποίου το δελτίο εκδόθηκε  !    Έτσι ο τεχνικός Αλ. Γαβριλόπουλος έχει σήμερα μια ακόμα καλή επιλογή, ώστε να διεκδικήσει το τρόπαιο, που βέβαια δεν είναι αυτοσκοπός, που όμως αν έρθει θα είναι ένα καλό ξεκίνημα!  

ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ

 

Μοναδικός απών από τον τελικό ο Σιούτης!

Σε ρυθμούς… τελικού Σούπερ – Καπ, κινούνται  και στην Κρέστενα,!  Άλλωστε ο ιστορικός σύλλογος της Κρέστενας ο Ξενοφώντας,  από  την αρχή της εβδομάδας, έχει στρέψει όλο το ενδιαφέρον του στο  Σούπερ Καπ,  με φόντο την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της σεζόν. Και ουσιαστικά , μιας «άτυπης ρεβάνς» του πρόσφατου τελικού του κυπέλλου! Ένα ματς όπου ο τεχνικός της ομάδας Στ. Μεντής, δεν θα έχει στην διάθεση του,  τον τραυματία  Βασίλη  Σιούτη , αλλά όμως  όλοι οι  υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι!

Του Γ. Παπαφωτόπουλου

Όλη η επικαιρότητα