Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου: Τι δήλωνε για τον Θοδωρή Μαραντίνη σε συνέντευξη που έδωσε λίγο πριν τον χωρισμό

Ακούστε το άρθρο

Σαν βόμβα έσκασε, το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, η ανακοίνωση που εξέδωσαν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης με την οποία γνωστοποιούσαν τον χωρισμό τους, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας. Λίγες ημέρες νωρίτερα, ωστόσο, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και στην Αθηνά Ζαχαράκη, στην οποία πέρα από την δουλειά της μιλούσε και για τον πρώην πια σύζυγό της.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Καθώς ολοκληρώνεται η σεζόν, πιστεύετε πως θα συνεχίσετε και του χρόνου;

Μακάρι… Όλοι στο «Έλα, χαμογέλα» έχουμε και τη διάθεση και την απεριόριστη όρεξη να συνεχίσουμε.

Εάν σας πρότειναν κοινή εκπομπή με τον σύζυγό σας;

Μας έχει προταθεί αρκετές φορές, αλλά το έχουμε απορρίψει ως ενδεχόμενο.

Ποια πιστεύετε πως είναι η μαγική «κόλλα» που μπορεί να κρατήσει έναν γάμο;

Σε όλες τις σχέσεις, είτε αυτές είναι φιλικές είτε επαγγελματικές είτε συζυγικές, το νούμερο ένα συστατικό είναι ο σεβασμός.

Μοιράζεστε προβλήματα υγείας της οικογένειάς σας ή ευαίσθητα θέματα, όπως η απώλεια του μωρού σας. Πώς αποφασίσατε να προβαίνετε σε τόσο προσωπικές αποκαλύψεις; Υπάρχει σε αυτό ένα κόστος;

Θα ήταν αστείο να κρύβω πράγματα όταν επιδιώκω την αληθινή και άμεση σχέση με το κοινό τόσο στην τηλεόραση όσο και στα social media. Είναι κάτι που συνεπάγεται η δουλειά μας. Ο κόσμος ενδιαφέρεται πραγματικά να μάθει για μας και αυτή τη σχέση τη χτίζεις με τα χρόνια. Μοιράζομαι αρκετά, στο πλαίσιο όμως που αυτό προστατεύει την οικογένεια και δεν εκθέτει τα παιδιά μας.

Σε σχόλια που έχουν γίνει εναντίον σας, ο σύζυγός σας σας έχει υπερασπιστεί και έχει πάρει θέση. Είναι αυτός ένας από τους λόγους που μπορεί να κάνει δυνατότερη τη σχέση ανάμεσα σε δύο συζύγους;

Ο Θοδωρής έχει την ίδια νοοτροπία με μένα. Θέλει να δείξει την εναντίωσή του γενικά σε αυτά τα σχόλια. Έτσι είναι και στην καθημερινότητά του. Άλλωστε η εκτίμηση που έχω σε εκείνον πηγάζει σε μεγάλο βαθμό από ανάλογες ενέργειες και συμπεριφορές.

via

Όλη η επικαιρότητα