Ηλεία

Σκαφιδιά: Τελευταία μπάνιο για ηλικιωμένο – Ακόμα ένας πνιγμός στην Ηλεία!

Ακούστε το άρθρο

Ακόμα ένας πνιγμός ηλικιωμένου
στις θάλασσες της Ηλείας…

«Κακή τύχη» φαίνεται πως έχει χτυπήσει αυτό το καλοκαίρι την περιοχή της Ηλείας, μιας και ένας πνιγμός το πρωί της Δευτέρας, στη Σκαφιδιά μεγάλωσε ακόμα περισσότερο τη λίστα με τα ονόματα όσων έχουν χάσει τη ζωή τους τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, σε στιγμές χαλάρωσης.

Αναλυτικότερα, περίπου στις 11 το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή στην παραλία της Σκαφιδιάς ο 74χρονος Ε.Γ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές, λουόμενοι που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στη θάλασσα και απολάμβαναν το μπάνιο τους, εντόπισαν τον ηλικιωμένο αναίσθητο εντός θαλάσσης και έσπευσαν να τον βγάλουν στην ακτή προκειμένου να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, φαίνεται πως οι προσπάθειές τους ήταν ανώφελες, καθώς ο σφυγμός του πλέον είχε χαθεί.

Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας διάσωσής του και της μεταφοράς του προς την ακτή, αρκετοί λουόμενοι έσπευσαν να ειδοποιήσουν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η κινητοποίησή των ανθρώπων του ΕΚΑΒ ήταν άμεση, διακομίζοντας τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο του Πύργου όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατός του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, πρόκειται για άνθρωπο που επισκεπτόταν σχεδόν καθημερινά την παραλία αυτή για να απολαύσει το μπάνιο του.

Ωστόσο, η αγάπη του για τη συγκεκριμένη περιοχή έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή.

Όλη η επικαιρότητα