Αθλητισμός

Σκακιστικό κέντρο ο Πύργος!

Σκακιστικό κέντρο γίνεται ο Πύργος αφού την Κυριακή 12 Ιανουαρίου διοργάνωσε για μια ακόμα χρονιά το rapid με την επωνυμία ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2020.

Με την συμμετοχή 64 αθλητών-τριών όλων των ηλικιών έγιναν οι αγώνες. Ενα rapid που κατάφερε να γίνει θεσμός με κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι να συμμετέχουν σε αυτό.

Ο χώρος της Σκακιστικής Ακαδημίας Πύργου έφτασε στα όριά του λόγω του μεγάλου αριθμού των συμμετοχών αλλά με την καλή διάθεση συνοδών αθλητών και διοργανωτών όλα κύλισαν σε σωστά αγωνιστικά πλαίσια.

Για την συμμετοχή τους στους αγώνες ταξίδεψαν με τον καιρό σύμμαχο από Σπάρτη, Πάτρα, Ζάκυνθο και Κεφαλονιά δείχνοντας την αγάπη τους για το άθλημα  με την ΣΑ Πύργου να προσφέρει όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες αγώνων και φιλοξενίας.

Οι αγώνες έγιναν σε 2 γκρουπ δυναμικότητας το Α Open και το Β για παιδιά έως 12 ετών.

Σε 6 γύρους με χρόνο 10’+3″ οι μάχες ήταν μεγάλες και η διάθεση όλων στα ύψη.

Τα αποτελέσματα και στα 2 γκρουπ έχουν ως εξής:

Α Open

1ος Mancia Bashkim

2ος Μακρίδης Δημ

3ος Πετράτος Φώτης

Κ18

1ος Μπερκουτάκης Νεκτάριος Ραφαήλ

2ος Γιαλουμής Άρης Νεκτάριος

3ος Λούντζης Ανδρέας

Κ16

1ος Ανδρεάτος Γεώργιος

2ος Λουκάτου Δέσποινα

3ος Τζουγανάτος Ιάσωνας

Κ14

1ος Ζέρβας Διονύσης

2ος Καμπίτσης Παύλος

3ος Μπερκουτάκη Φιλοθέη

Β Γκρουπ έως 12 ετών

1ος Αποστολάτος Λουκάς Σπυρίδων

2ος Μαρίνος Ιωάννης Διονύσης

3ος Γαλάτης Άγγελος

Κ12

1ος Γεωργίου Βασιλική

2ος Δηλάρης Πέτρος

3ος Τζουγανάτος Δημήτρης

Κ10

1ος Κρεκουκιώτης Γεώργιος

2ος Κονταξής Χαράλαμπος

3ος Βασιλικόπουλος Βασίλης

Κ08

1ος Κονταξής Αθανάσιος

2ος Τσίρος Γεώργιος

3ος Κονταλής Χρήστος

Τις απονομές έκαναν οι κ. Πετράτος Φώτης πρόεδρος του ΣΣ Κεφαλλονιάς και ο κ. Σαραντίδης Ηλίας πρόεδρος του ΣΣ Ζακύνθου.

Η ΣΑ Πύργου θέλει να ευχαριστήσει τόσο τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες όσο και τους συνοδούς τους για την συμμετοχή τους και το αγωνιστικό ήθος που επέδειξαν και ετοιμάζεται για τις επόμενες διοργανώσεις που θα  συμμετέχει στο Κύπελλο Ελλάδος και στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της ΕΣΣΔΕ. Ο προγραμματισμός της περιλαμβάνει επίσης το μαθητικό πρωτάθλημα Ηλείας και το Ατομικό πρωτάθλημα Ηλείας Ζακύνθου Κεφαλονιάς διοργανώσεις που θα γίνουν μέχρι την άνοιξη του 2020.

Η ΣΑ Πύργου συνεχίζει τα εκπαιδευτικά της προγράμματα για το 2020 για όλες τις ηλικίες για αρχάριους και προχωρημένους – πληροφορίες στο 69832879488 κ. Σιγούρο Μιχ.

 

Όλη η επικαιρότητα