Categories: Ελλάδα

Σκηνές τραγωδίας στην Κρήτη: Σήμερα η κηδεία του 22χρονου – Βάφτισαν το βρέφος του και του έδωσαν το όνομα του πατέρα του

Share

Σήμερα το μεσημέρι θα γραφεί ο επίλογος του εγκλήματος στο Μυλοπόταμο Κρήτης, όπου συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον 22χρονο πατέρα ενός βρέφους που έπεσε νεκρός από τα χέρια του 44χρονου συγχωριανού του μετά από καβγά που είχαν οι δύο άνδρες για κτηματικές διαφορές.

Ο πόνος των συγγενών του θύματος είναι ανείπωτος, αφού ο άτυχος 22χρονος δεν πρόλαβε να δει το παιδί του να μεγαλώνει.

Η σύζυγος και η οικογένεια του 22χρονου βάφτισαν τη Δευτέρα, όπως ορίζει το έθιμο το νεογέννητο παιδί του προκειμένου να γίνει η κηδεία και έδωσαν στο μωρό το όνομα του πατέρα.

Η κηδεία του 22χρονου θα γίνει τον Ιερό Ναό Παναγίας Πεντηκοστής στον Αργουλιό Μυλοποτάμου.

Νέο ξέσπασμα από την σύζυγό του

«Να σαπίσεις στη φυλακή, αυτό σου αξίζει αλλά ο άντρας μου δεν θα ξαναέρθει, του πήρες τη ζωή, του στέρησες τη χαρά του κοπελιού του» γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook η χήρα του 22χρονου εκφράζοντας την οργή της για το δολοφόνο του άντρα της.

Η ίδια υποστηρίζει πως τα κίνητρα του εγκλήματος δεν ήταν οι κτηματικές διαφορές ενώ όπως καταγγέλλει ο αδερφός του δράστη είχε σηκώσει όπλο και την είχε απειλήσει .

«Δεν ήταν για κτηματικά, όχι, όχι. Τον ζήλευαν επειδή ήταν δυνατός. Κι ο αδελφός του (σ.σ. του δράστη) είχε σηκώσει όπλο και σημάδευε εμένα μια φορά και ήμασταν στα δικαστήρια. Κι ήμουν έγκυος τότε. Γιατί είναι “άρρωστοι”. Είναι από τα Χριστούγεννα. Όλες αυτές οι φασαρίες και τις δημιούργησαν αυτοί. Πηγαίναμε στα δικαστήρια. Δίπλα ήταν τα σπίτια…».

Τι είπε ο 44χρονος δράστης

Στον εισαγγελέα Ρεθύμνου οδηγήθηκε στις 8 το απόγευμα της Δευτέρας, ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 22χρονου στο Αργουλιό του Δήμου Μυλοποτάμου Ρεθύμνου.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και οδηγώντας ένα κόκκινο αγροτικό όχημα, έφτασε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Δευτέρας, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρέθυμνου, όπου παραδόθηκε.

Αυτός είναι ο 44χρονος που σκότωσε τον 22χρονο. Ο δράστης είναι επίσης πατέρας δύο παιδιών

Ο 44χρονος ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε το όπλο με το οποίο σκότωσε, σύμφωνα με τον ίδιο, τον 22χρονο. «Θόλωσα και τον σκότωσα» φαίνεται να κατέθεσε στις αρχές ο 44χρονος.

Οι αστυνομικοί εξακολουθούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε διάφορα σημεία του χωριού στο οποίο έγινε το φονικό, ενώ περιπολικά και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται από χθες μπροστά από τις πόρτες των σπιτιών του δράστη και του θύματος, τα οποία απέχουν μόλις λίγα μέτρα.

Τον σκότωσε με τέσσερις σφαίρες

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι δύο άνδρες φαίνεται ότι είχαν αρκετά διαφορές και κατά το παρελθόν είχαν έρθει σε σύγκρουση.

Η αρχή έγινε όταν ο 22χρονος με τον 44χρονο είχαν μία συνάντηση σε δρόμο του χωριού όπου είχαν έναν έντονο καβγά. Μετά τον καβγά οι δύο άνδρες έφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Ο 22χρονος πήγε στο σπίτι της αδερφής του και τότε εμφανίστηκε ο 44χρονος με το αυτοκίνητό του και βγάζοντας το όπλο τον πυροβόλησε αρκετές φορές.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως τέσσερις σφαίρες τον βρήκαν στην πλάτη με τον 22χρονο να πέφτει νεκρός.