Σκληρά ναρκωτικά σε κλαμπ στο Γκάζι: Συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες

Σκληρά ναρκωτικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της Δίωξης Ναρκωτικών σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι το βράδυ του Σαββάτου.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, χαπιών Ecstacy, φαρμακευτικών δισκίων, MDMA και κάνναβη. Συνολικά, όπως έγραψε νωρίτερα και το ethnos.gr, συνελήφθησαν δέκα άτομα, ανάμεσά τους πέντε Έλληνες και πέντε αλλοδαποί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έξι από αυτούς ήταν πελάτες του κλαμπ, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε κοκαΐνη, ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια. Ο έβδομος συλληφθείς είναι υπάλληλος του κλαμπ, ο οποίος κατείχε τρεις συσκευασίες κοκαΐνης, βάρους 2,8 γραμμαρίων.

Τέλος, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στους ιδιοκτήτες του νυχτερινού καταστήματος. Κατά την αιφνιδιαστική είσοδο των αστυνομικών στο κλαμπ, κάποιοι από τους θαμώνες πέταξαν στο πάτωμα ναρκωτικά, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τα βρουν στη συνέχεια στο δάπεδο.

Συνολικά βρέθηκαν 12,6 γραμμάρια κάνναβη, 3,5 γραμμάρια κοκαΐνη, 1,7 γραμμάρια ηρωίνη, 3,2 γραμμάρια MDMA, δύο χάπια ecstacy και 20 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.