Lifestyle

Σκορδά – Λιάγκας: «Σφάχτηκαν» on air – «Θα μου πεις εμένα ότι κάνω δημόσιες σχέσεις;»

Ένταση μεταξύ των δύο παρουσιαστών στο «Πρωινό», με αφορμή το ξύλο του Light και του SNIK, στα Mad VMA.
Ακούστε το άρθρο

Χαμός έγινε στον «αέρα» του «Πρωινού» το πρωί της Πέμπτης (23/6) μεταξύ της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Οι δύο παρουσιαστές, σχολιάζοντας τα όσα έγιναν στα Mad Video Music Awards και τον πρωτοφανή καυγά του Light και του Snik, αρπάχτηκαν.

Ο διάλογός τους ξεκίνησε σε ήρεμο τόνο αλλά σύντομα οι τόνοι ανέβηκαν:

Λιάγκας: Είναι το βέβαιο αποτέλεσμα μίας αισθητικής και μίας λογικής, η κατάληξη της οποίας δεν ξέρω αν θα ήταν στα Mad ή κάπου αλλού, ή σε μία πλατεία. Ήταν σίγουρο ότι τα άμυαλα παιδιά και οι φίλοι τους με τα μαύρα, μπράβοι ή φίλοι, θα έφταναν σε αυτό το επίπεδο. Το χειρότερο δεν είναι αυτό. Για μένα όλο αυτό το πράγμα είναι αντιαισθητικό. Είναι η κατάληξη μίας λογικής τέτοιας που την καυτηριάσαμε από εδώ. Μετά τα μπουνίδια, το χειρότερο για μένα είναι ότι κάνουν πλάκα μετά.

Σκορδά: Πάντως το αντιαισθητικό είναι η δεύτερη, τρίτη, τέταρτη ανάγνωση.

Λιάγκας: Είναι θέμα αισθητικής ζωής το να θες και να πιστεύεις ότι το ξύλο είναι κάτι που θα σου λύσει τις διαφορές.

Σκορδά: Τα νοήματα είναι μεγαλύτερα. Κανονικά θα έπρεπε να μη παίξουμε τίποτα και αυτό να είναι στάση ζωής γιατί προφανώς και από το Mad για να τους βάζουν δίπλα δίπλα, το κάνουν για να τους παίζουν οι εκπομπές. Αυτοί υποτιμούν τους δημοσιογράφους και τους παρουσιαστές στις εκπομπές που προβάλλονται από αυτά τα κανάλια, γιατί το κάνουν να είναι ένα καβγαδάκι και εμείς την άλλη μέρα να καθόμαστε λες και είμαστε 17 χρονών να ασχολούμαστε με το Mad και τα καβγαδάκια. Υποτιμητικό όλο αυτό. Εν τέλει είναι πολύ σοβαρό και γι’ αυτό θα ασχοληθούμε.

Λίγο μετά την προβολή των επίμαχων βίντεο, η Φαίη Σκορδά ξέσπασε: «Τι με νοιάζει εμένα αν μπήκε πρώτος μέσα ο Light ή ο Snik. Αυτό είναι το ρεπορτάζ; Βάλανε ανθρώπους με όπλα έμαθα;».

Λιάγκας: «Βάλανε με όπλα; Είχαν τσαντάκια. Τώρα τι είχαν μέσα τα τσαντάκια, δεν ξέρω. Το είδες;».

Σκορδά: «Γιατί δεν λέμε την αλήθεια; Δεν το είδα το όπλο, έχω πληροφορίες από ανθρώπους που δουλεύουν backstage. Καλά μην φοβόμαστε τώρα, θα μας κάνουν μήνυση».

Στη συνέχεια, οι δύο παρουσιαστές διαφώνησαν με τον τρόπο χειρισμού των διοργανωτών μετά το ξύλο που έπεσε.

Τότε, η Φαίη Σκορδά κατηγόρησε τον Γιώργο Λιάγκα για δημόσιες σχέσεις, με τον παρουσιαστή να της απαντά εκνευρισμένος: «Αν ένας παρουσιαστής στην Ελλάδα δεν έχει κάνει δημόσιες σχέσεις στην Ελλάδα, είμαι εγώ. Σε παρακαλώ πολύ, θα μου πεις εμένα ότι κάνω δημόσιες σχέσεις; Εμένα; Σε εμένα το είπες. Πήγα να μιλήσω και με έκοψες. Για εμένα ήταν λάθος ότι άφησαν την Παπαρίζου να φύγει. Θα έπρεπε να φύγουν οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Όλη η επικαιρότητα