Style

Slip skirt: Το ρομαντικό στυλ φούστας που επιλέγουμε κάθε άνοιξη

Ξεχνάμε τα τζιν και λέμε «ναι» στο must-have κομμάτι της σεζόν.
Ακούστε το άρθρο

Όσο κι αν αγαπάμε την ασφάλεια που νιώθουμε μέσα στο αγαπημένο μας staight-leg τζιν, η άνοιξη είναι η εποχή που ξεκινάει το ταξίδι του αποχωρισμού καθώς το ενδιαφέρον μας κεντρίζουν πιο ανάλαφρες, όχι τόσο περιοριστικές σιλουέτες.

Οι ακαταμάχητα θηλυκές slip φούστες που αγκαλιάζουν απαλά το σώμα κάθε γυναίκας, προσδίδοντας μία μοναδική εμπειρία άνεσης κι ελευθερίας γίνονται η επιλογή στην οποία επιστρέφουμε καθημερινά, από τον Απρίλιο μέχρι και τα τέλη Οκτώβρη.

Τις φοράμε παντού, στο γραφείο, τη δουλειά, τη βόλτα ή την εκδρομή, ενώ είναι σίγουρο πως θα προσθέσουμε τουλάχιστον δύο σχέδια στη βαλίτσα των διακοπών μας. Συνδυάζονται με τα πάντα και αυτό τις καθιστά το ευέλικτο κομμάτι που αποκτά απευθείας μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Αν βρίσκεστε σε ρομαντική διάθεση, δοκιμάστε να τις σετάρετε μ’ ένα λινό, λευκό cropped πουκάμισο α λα Jacquemus, ενώ σε περίπτωση που ψάχνετε ένα πιο «καθαρό» look, η διαχρονική μαρινιέρα μαζί μ΄ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες θα γίνει ο αγαπημένος σας συνδυασμός.

Πέρα από την κλασική μαύρη που παραμένει μία must επιλογή για κάθε στυλ, φροντίστε να επενδύσετε σε παστέλ κι εμπριμέ σχέδια τα οποία γεμίζουν φλοράλ, ρίγες ή ψυχεδελικά μοτίβα βγαλμένα απευθείας από τη δεκαετία του 2000. Μην ξεχάσετε να ψάξετε στην αγορά για co-ord σετ, το λατρεμένο μας μυστικό για να δείχνουμε κομψές μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων.

Παρακάτω, μερικές από τις ωραιότερες εμφανίσεις για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022:

Πηγή: marieclaire.gr

Όλη η επικαιρότητα