Salma Hayek: Mε μαύρο κοστούμι και σέξι διάθεση

«Χθες το βράδυ στο σόου Alexander McQueen Φθινόπωρο Χειμώνας 2024 για να δούμε τον νέο δημιουργικό διευθυντή, Seán McGirr», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία ποζάρει με ένα μαύρο κοστούμι η Salma Hayek.

Η αηδιαστική λεπτομέρεια στη σέξι φωτογραφία της Χάλι Μπέρι που εντόπισαν οι θαυμαστές της

Πριν από εβδομάδες η Χάλι Μπέρι ανέβασε μια σέξι φωτογραφία της στο Instagram, η οποία όμως πέρασε απαρατήρητη. Τώρα όμως κάνει τώρα ξανά το γύρο των social media, αφού οι θαυμαστές της εντόπισαν μια αηδιαστική λεπτομέρεια στη φωτογραφία.

Σέξι βολεϊμπολίστρια και μοντέλο του OnlyFans εμφανίζεται ως η νέα σύντροφος του Χάμες Ροντρίγκες

Η νεαρή γυναίκα έγινε διάσημη στη χώρα της ως «η πιο σέξι παίκτρια του βόλεϊ» και εκμεταλλεύτηκε τη δημοφιλία περνώντας μετά στο χώρο της πώλησης ερωτικού περιεχομένου μέσω της πλατφόρμας OnlyFans, που την έκανε ακόμη πιο διάσημη και ακολούθως άρχισε να παίρνει μέρος σε ριάλιτι σόου, ανάμεσά τους και το βραζιλιάνικο Big Brother, που γνωρίζει τεράστια επιτυχία.

Μάργκοτ Ρόμπι: Ανακυρήχθηκε “Η πιο καυτή γυναίκα του 2023”

To Maxim Australia κυκλοφόρησε την ετήσια λίστα Hot 100 για το 2023, παρουσιάζοντας τις πιο επιτυχημένες και όμορφες γυναίκες στον χώρο της ψυχαγωγίας, του αθλητισμού και της ποπ κουλτούρας. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι 33 ετών, της οποίας η καριέρα στο Χόλιγουντ συνεχίζει την ανοδική πορεία μετά την κυκλοφορία της τελευταίας της ταινίας “Barbie”.

Η Rita Ora στη σκηνή με κορσέ που θυμίζει κάτι από Madonna

H τραγουδίστρια Rita Ora επέστρεψε στην Αυστραλία και συνεχίζει να συμμετέχει στο μουσικό reality show The Voice ως κριτής, αυτή τη φορά όμως ανέβηκε στη σκηνή να ερμηνεύσει το κομμάτι Praising You και εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά τα πλήθη, εντός και εκτός ηπείρου.

Η Βάσια Κωσταρά ποζάρει τόπλες, μόνο με το τζιν και τα γυαλιά της

Η Βάσια Κωσταρά, έχει ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ στο Instagram όπου και δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, με τα αγαπημένα της πρόσωπα και από τις διακοπές της.

H Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ με τιρκουάζ μπικίνι

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της με τιρκουάζ μπικίνι, το οποίο είναι από την δική της εταιρία με μαγιό.

Η Μέγκαν Φοξ «έσβησε» το τατουάζ με το όνομα του πρώην συζύγου της

Η Μέγκαν Φοξ ξεφορτώθηκε τελικά το τατουάζ με το όνομα του πρώην συζύγου της Μπράιαν Όστιν Γκριν, με τον οποίο μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και καιρό, όμως το διατηρούσε ως φόρο τιμής, αφού μαζί απέκτησαν τρία παιδιά.

Μαρία Σολωμού: Κάνει το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα για φέτος και «γονατίζει» το Instagram

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Σολωμού, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, είπε να πάει σε μία παραλία στην Κατερίνη, και να κάνει την πρώτη βουτιά για φέτος.

Η «καυτή οδηγός φορτηγού» που κερδίζει 120.000 και δουλεύει 6 μήνες το χρόνο

Μια εργαζόμενη που ονομάστηκε «η πιο καυτή οδηγός φορτηγού στον κόσμο» αποκάλυψε τον τρελό εξαψήφιο μισθό της που, όπως λέει, της επέτρεψε να ζήσει την «καλύτερη ζωή της».

Τολμηρή εμφάνιση της Dua Lipa στην πρεμιέρα της «Barbie» με διαφανές φόρεμα που φαίνονταν το στήθος της

Η Dua Lipa πραγματοποίησε μια τολμηρή εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας «Barbie», αφού φόρεσε ένα see through φόρεμα, μέσα από το οποίο φαίνονταν το στήθος της και το ασημί εσώρουχο της.

Όλη η επικαιρότητα