Lifestyle Media

Σοφία Χατζηπαντελή: Δηλώσεις φωτιά για Καγιά και Βιτυνάρος μετά την αποχώρησή της από το GNTM

«Θεωρώ ότι αντιπροσωπεύει κάτι διαφορετικό από εμένα...»
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρηση της από το GNTM παραχώρησε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επιλογή της να ξεκινήσει το #unibrowMovement, στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της και έκανε ειδική μνεία στην Βίκυ Καγιά και την Μαίρη Βιτινάρος.

«Η μαμά μου είχε πάντα ωραία παχιά φρύδια και δεν με άφηνε να τα βγάλω. Ευτυχώς… Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί όταν ήμουν μικρή, ήθελα να έχω παρέες. Δεν μπορούσα να το βρω. Ξέρουν ότι υπάρχουν περισσότερα από το φρύδι μου. Πάντα λέω μπορεί να με βρήκες για τα φρύδια μου, να με έκρινες αλλά ελπίζω να έμεινες στο ότι έχω να πω», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Εάν εσύ δεν με θέλεις, δεν θα με αλλάξει ούτε θα με πειράξει. Αν ζεις τη ζωή σου με στόχο να ευχαριστείς τους άλλους και για να σε αγαπούν γιατί το κάνεις; Γιατί ζεις τη ζωή σου για τους άλλους; Επειδή είμαι από μικρή πόλη, έχω συνηθίσει να μην με θέλουν ή να μην με δέχονται. Όμως τώρα αν δεχτώ αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο, να σου πω την αλήθεια δεν με πειράζει. Κάποιες φορές μπορεί να πω με πειράζει, κέρδισες. Δεν μου αρέσει που αυτοί είναι τόσο θυμωμένοι κι αναστατωμένοι επειδή μπορεί έχω δυο – τρεις τρίχες ανάμεσα στα φρύδια».

«Όταν θα έκανα το GNTM πολύς κόσμος μου έλεγε πως οι Κύπριοι και οι Έλληνες είναι πολύ πίσω, δεν θα σε καταλάβουν, θα δεχτείς πολύ μίσος και άλλα. Εγώ είμαι τόσο υπερήφανη και ευχαριστημένη γιατί η νεολαία των δυο χωρών είναι τόσο κουλ, είμαι χαρούμενη που με αγάπησαν και με κατάλαβαν. Ξέρω, τα ελληνικά μου θέλουν βοήθεια», συμπλήρωσε.

Όσο για τους υπόλοιπους κριτές του ριάλιτι;

«Όλοι στο GNTM ήταν καταπληκτικοί. Η Βίκυ Καγιά μου έδωσε την ευκαιρία. «Θα ήσουν τέλεια, σε θέλω» μου είπε. Ο Γιώργος Καράβας με υποστήριζε, μου έδινε θάρρος να όλα όσα ήθελα να πω, να μην έχω άγχος. Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι κουλ. Μου ήταν δύσκολο να πω όχι. Ήθελα να είναι καλές στη μόδα και όχι στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Είναι η καριέρα μου, όχι τηλεόραση. Πρώτη φορά έκανα τηλεόραση, δεν έβλεπα το Twitter αλλά μου έλεγαν ότι με λατρεύουν, χάρηκα πολύ», σημείωσε.

«Μη με παρεξηγείται, η Μαίρη Βιτινάρος είναι θεάρα, είναι πολύ hot. Αλλά, θεωρώ ότι αντιπροσωπεύει κάτι διαφορετικό από εμένα. Θα προτιμούσα ίσως να υπάρχουν δυο άτομα σε αυτό το πόστο, τη Μαίρη με κάποιον άλλον. Όχι εμένα, εγώ δεν μπορώ να το κάνω, πάντα έχω δουλειά ως μοντέλο, δεν μπορώ να λείψω 5-6 μήνες για ένα show. Ίσως με ξαναδείτε στο GNTM. Τώρα έχουμε έξι κοπέλες που δεν πέρασαν και μιλάω με πρακτορεία για να τις βοηθήσω. Επειδή δεν είσαι στην τηλεόραση δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ζήσεις το όνειρό σου», κατέληξε.

πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα