Categories: Lifestyle

Σοφία Βογιατζάκη: Η αποτυχημένη audition που την έκανε να πάρει το ρόλο στο «Είσαι το ταίρι μου»

Share

Το σήριαλ που την έκανε ευρέως γνωστή

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Σοφία Βογιατζάκη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το αστείο περιστατικό που συνέβη στην πρώτη της audition, η οποία της χάρισε τον ρόλο της «Τούλας» στη δημοφιλή σειρά «Είσαι το ταίρι μου» στο Mega.

«Δεν πιστεύω στη διαδικασία των audition, δεν πήγα ποτέ. Πήγα μία φορά σε μία αποτυχημένη audition και ήταν η αιτία που μου άνοιξε όλες τις πόρτες. Έτυχε σε αυτή την audition στο θεατρικό να κάνει απόδοση κειμένου ο άνθρωπος που έγραψε το «Είσαι το ταίρι μου»! Ό,τι με ρωτούσε και μου ζητούσε αν μπορώ να κάνω του έλεγα όχι. Και πάω να κατέβω τα σκαλάκια και μπουρδουκλώνεται το δεξί τακούνι στο αριστερό μπατζάκι και πέφτω κάτω με τον κ… και σκάω στα χαλίκια.

Κι έλεγα πως έγινα ρεζίλι και εκεί που έκλαιγα γέλαγα, βγαίνω έξω από το θέατρο και χτυπάει το τηλέφωνο μου και είναι ο Λευτέρης Παπαπέτρου που έγραψε το Είσαι το ταίρι μου και μου λέει: Δεν με ξέρεις έχω γράψει τα 4 πρώτα επεισόδια ενός σίριαλ του οποίου τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο στην Αυστραλία». Πηγαίνουμε λοιπόν στη Μελβούρνη και στις 20 μέρες τρώω φλασιά και του λέω: «Ρε συ, να σε ρωτήσω κάτι; Εμένα πού με ήξερες»; Και μου λέει: «Όταν σε είδα στην audition του Park έγραφα το Ταίρι και λέω αν αυτή η γυναίκα μιλάει είναι η Τούλα».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: protothema.gr