Ελλάδα

Αυτή ήταν η αστρολόγος Νατάσα Λιβάνη που την παρέσυρε και σκότωσε με το ΙΧ ο σύντροφός της (Φωτο)

astro1.jpg
Ακούστε το άρθρο


Συγκλονίζει το έγκλημα πάθους που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Κηφισιά.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα, όταν το θύμα – η 55χρονη αστρολόγος Αναστασία Λιβανίου- και ο δράστης -ένας 43χρονος άνδρας- διασκέδαζαν και τα έπιναν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας. Έχοντας ο 43χρονος το αυτοκίνητό του στο συνεργείο, η σύντροφός του προσφέρθηκε να τον πάει με το δικό της αυτοκίνητο στο σπίτι του. Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος της 55χρονης…

Φτάνοντας έξω από το σπίτι του 43χρονου στην οδό Ασκληπιού στην Κηφισιά, το ζευγάρι για άγνωστη αιτία, άρχισε να τσακώνεται έντονα, με τους γείτονες να έχουν βγει στα μπαλκόνια προκειμένου να δουν τι γίνεται. Τότε ήταν που το θύμα κατέβηκε από το αυτοκίνητό του…

Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, χρησιμοποίησε το αυτοκίνητο της άτυχης αστρολόγου, και χωρίς κανένα δισταγμό την παρέσυρε σκοτώνοντάς την ακαριαία.

Τη γυναίκα τη βρήκε νεκρή στο οδόστρωμα ο γιος της, ο οποίος σε κατάσταση σοκ κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Όσο για τον δράστη, συνελήφθη και κρατείται από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 43χρονος είναι γιος πρώην βουλευτή, ενώ στο σπίτι έμενε με τον αλκοολικό πατέρα του και την άρρωστη από Αλτσχάιμερ μητέρα του.

Αυτή ήταν η αστρολόγος Νατάσα Λιβάνη…

Ενας καβγάς στάθηκε η αφορμή για να εκτυλιχτεί μία τραγωδία στην Κηφισιά. Ενας 43χρονος, υπό την επήρεια αλκοόλ παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητο την 55χρονη σύντροφό του, αστρολόγο Νατάσα Λιβάνη.

Μάλιστα η 55χρονη κάλεσε το γιο της για βοήθεια, αλλά όταν έφτασε στο σημείο ο 27χρονος εντόπισε τη μητέρα του νεκρή.

Η άτυχη αστρολόγος όπως ανέφερε και η ίδια στο σύντομο βιογραφικό που είχε στο blog της -natashalivani.blogspot-, είχε γεννηθεί στην Αθήνα, και έμενε Κηφισιά. Πρώτη της δουλειά ήταν στο «Auto week» του τότε «Επενδυτή» και στην εφημερίδα «η Ελλάδα σήμερα». Στη συνέχεια πήγε στο πρωινό μαγκαζίνο του Star Channel «Star breakfast» και το βράδυ στο «Star News».

Συνεργάστηκε με τα περιοδικά ΜΕΝ, ΚΑΙ, Mirror. Στο New Channel πραγματοποίησε το όνειρό της, αφού έλεγε τα άστρα μετά το δελτίο ειδήσεων. Είχε συνεργαστεί και με τα περιοδικά Αστροσκόπιο, Crash, ΝΥΦΗ, Celebrity και Playboy, Style watch fashion, ενώ συμμετείχε και στην τηλεοπτική εκπομπή στον Alpha «Αυτό μας έλειπε».



Όλη η επικαιρότητα