Ελλάδα

Σοκ στη Βούλα: Άστεγος παρέσυρε 60χρονη με νοητική υστέρηση και τη βίασε

Ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί.
Ακούστε το άρθρο

Ένας 49χρονος υπήκοος Βουλγαρίας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με την κατηγορία του βιασμού μιας 60χρονης γυναίκας, η οποία πάσχει, σύμφωνα με πληροφορίες από νοητική υστέρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (19/8) σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή της Βούλας, όπου ο 49χρονος φέρεται να παρέσυρε τη 60χρονη γυναίκα.

Ζήτησε να απολογηθεί

Το πρωί της επόμενης ημέρας ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό και το απόγευμα του Σαββάτου (20/8) οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ πέρασαν χειροπέδες στον 49χρονο Βούλγαρο, ο οποίος είναι άστεγος και είχε βρει «καταφύγιο» στο συγκεκριμένο εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης, ενώ ο 49χρονος αφού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Η ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ

«Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 20-08-2022 στη Βούλα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 49χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό. Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι βραδινές ώρες της 19-8-2022, εντός εγκαταλελειμμένου κτιρίου όπου διαμένει, προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη σε βάρος ημεδαπής.

Η σχετική δικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Όλη η επικαιρότητα