Αθλητισμός

Σοκ στην Αργεντινή: Οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ έπεσε από διάζωμα και πέθανε (βίντεο)

Οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ έπεσε από διάζωμα και σκοτώθηκε
Ακούστε το άρθρο

 Τραγωδία στο «Μονουμεντάλ», με ένα οπαδό της Ρίβερ Πλέιτ να βρίσκει το θάνατο, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Ντεφένσα Χουστίθια, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από το πάνω διάζωμα!

Σύμφωνα με αναφέρουν τα Μέσα της Αργεντινής, ο άτυχος οπαδός έπεσε από το πάνω διάζωμα της κερκίδας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, με τους διασώστες να μην καταφέρνουν να τον σώσουν!

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, πρόκειται για τον 53χρονο Πάμπλο Μαρσέλο Σεράνο, ο οποίος φέρεται να πήδηξε στο κενό από ύψος 15 μέτρων στην κερκίδα «Sivori Alta» όπου είχε το εισιτήριο διαρκείας του -η χωρητικότητά της ήταν στο 90%- πεθαίνοντας ακαριαία από πολύ σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Όπως γίνεται γνωστό, τη στιγμή της πτώσης του δεν υπήρξε καμία παρέμβαση τρίτου, ενώ δεν υπήρξε και κάποιο περιστατικό βίας εκείνη τη στιγμή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ρίβερ Πλέιτ, το σημείο θα παραμείνει κλειστός για 24 ώρες, προκειμένου να μην αλλοιωθούν στοιχεία, για την αστυνομική έρευνα. Στο γήπεδο βρισκόταν και η κόρη του, που κατέθεσε στις Αρχές.

Η αναμέτρηση διεκόπη αρχικά στο 25′ και οριστικά μετά από λίγο, όταν έγινε γνωστό το τραγικό περιστατικό, με το Μονουμεντάλ να είναι “παγωμένο”. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νεότερες πληροφορίες για τον τρόπο του δυστυχήματος, ούτε για τα στοιχεία του ανθρώπου που σκοτώθηκε την ώρα του αγώνα.

Πηγή: thestandard.gr

Όλη η επικαιρότητα