Κόσμος

Σοκ στις ΗΠΑ: Σκότωσε τον σύζυγό της 8 μέρες μετά τον γάμο επειδή έκανε δεύτερες σκέψεις

af24d9f7eb00fa15b880261050dfe612_xl.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μόλις οκτώ μέρες άντεξε ο γάμος ενός ζευγαριού από τη Μοντάνα των ΗΠΑ, καθώς έπειτα από μεγάλο καβγά, ο 25χρονος σύζυγος βρέθηκε δολοφονημένος.

Αρχικά, η Γκρέιαμ είχε πει στην αστυνομία ότι ο σύζυγος της της έστειλε το μοιραίο βράδυ μήνυμα στο κινητό, με το οποίο την ενημέρωνε ότι θα πήγαινε μια βόλτα με φίλους, ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ.

Στη συνέχεια όμως παραδέχθηκε  ότι τον έσπρωξε κατά λάθος μετά από καβγά σε γκρεμό, σε περιοχή κοντά στην οικία τους, στις 7 του περασμένου Ιούλη.

Έπειτα ωστόσο από τις έρευνες αποδείχθηκε ότι η Γκρέιμ είχε πει σε φίλη της μέσω μηνύματος ότι έκανε δεύτερες σκέψεις για τον γάμο και ότι σκόπευε να μιλήσει στον σύζυγο της εκείνο το βράδυ. «Ειλικρινά, αν δεν ακούσεις νέα μου απόψε, σημαίνει ότι κάτι έχει συμβεί» της είχε γράψει.

Το ζευγάρι είχε άσχημο τσακωμό και ο Τζόνσον άρπαξε κάποια στιγμή τη Γκρέιαμ από τον ώμο. Εκείνη αντέδρασε, τον έσπρωξε και τον είδε να πέφτει στον γκρεμό. Το συγκλονιστικό της όλης ιστορίας είναι ότι η κατηγορούμενη φέρεται να κλώτσησε το θύμα στο πρόσωπο, όταν αυτό στην απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί, πιάστηκε από τα πόδια της με το σώμα του να κρέμεται στο κενό.

Η κατηγορούμενη παραδέχθηκε την ενοχή της, σε συμφωνία με τους εισαγγελείς να αποφύγει την πιο βαριά ποινή.

Όλη η επικαιρότητα