Ηλεία

Σοκ στον Πύργο: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο

Σε μια απονενοημένη πράξη με την αφαίρεση της ίδιας του της ζωής, προχώρησε την Τετάρτη 71χρονος αλλοδαπός που βρέθηκε απαγχονισμένος σε γεωργική έκταση απέναντι από το στρατόπεδο της ΣΕΤΤΗΛ, σκορπίζοντας με την αποτρόπαια αυτή πράξη του θλίψη στον οικογενειακό και φιλικό του κύκλο για την αποτρόπαιη του πράξη και αφήνοντάς τους με ερωτηματικά όσον αφορά τους λόγους που τον οδήγησαν μέχρι το σημείο αυτό.

Ειδικότερα, ο 71χρονος Χ.Υ. βρέθηκε ελάχιστα λεπτά μετά τις 12 από διερχόμενο πολίτη που πραγματοποιεί καθημερινά βόλτα από το σημείο με το σκύλο του. Η αντίδρασή του ήταν άμεση βλέποντας την αποκρουστική αυτή εικόνα ενός κρεμασμένου ανθρώπου, σπεύδοντας να ειδοποιήσει άμεσα τις αρχές προκειμένου να επιληφθούν της κατάστασης.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος εντός αγροτικής έκτασης από τον κορμό μιας ελιάς, που βρίσκεται πίσω από ένα μισογκρεμισμένο σπίτι στην περιοχή της ΣΕΤΤΗΛ, ακριβώς απέναντι από το στρατόπεδο και λίγο πιο πέρα από τις εργατικές κατοικίες της περιοχής.

Στο σημείο έφθασαν άμεσα αστυνομικοί του Α.Τ. Πύργου και της Υ.Α. Πύργου, που εντόπισαν το άψυχο σώμα του άντρα να κρέμεται από το δέντρο. Το παρόν στο σημείο έδωσε και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου προκειμένου με προσοχή να κατεβάσει το κορμί του 71χρονου, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας.

Ο Χ.Υ. σύμφωνα με πληροφορίες, είχε δηλωθεί το απόγευμα της Τρίτης ως εξαφανισμένος από την οικογένειά του και πιο συγκεκριμένα το γιό του. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε πως θα βρισκόταν την επόμενη μέρα σε αυτή την κατάσταση. Κανείς δεν περίμενε πως θα είχε δώσει αυτό το τραγικό τέλος στη ζωή του. Ο 71χρονος ήταν υπήκοος Αλβανίας, παντρεμένος με τρεις γιους, όλοι ενήλικες. Δεν είχε δώσει απολύτως καμία ένδειξη στο οικείο του περιβάλλον πως θα προβεί σε μια τέτοια πράξη, γι’ αυτό και βρέθηκε σε μεγαλύτερο σοκ όταν έμαθαν την είδηση από τις αρχές πως βρέθηκε νεκρός με αυτό τον τρόπο.

Όλη η επικαιρότητα