Ελλάδα

Σοκάρει η κατάθεση της 17χρονης που καταγγέλλει για βιασμό τον τερματοφύλακα Κλέιμαν

"Του γύρισα την πλάτη μου προκειμένου να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου..."
Ακούστε το άρθρο

Τα όσα βίωσε στο μπαρ του Κολωνακίου, με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς η 17χρονη μαθήτρια.

Η ανήλικη μαθήτρια, που βρέθηκε στην Αθήνα με το σχολείο της για εκδρομή, περιέγραψε όσα έγιναν τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτηςστο μπαρ και την οδήγησαν να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Όπως υπογράμμισε μάλιστα η 17χρονη, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Πρώτο Θέμα, είχε κάνει ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή στον τερματοφύλακα του Βόλου ότι δεν ήθελε να κάνει κάτι μαζί του.

«Την 11η Απριλίου και περί τη 1 τη νύχτα πήγαμε περίπου 15 άτομα από το σχολείο στο κατάστημα επί της οδού Σκουφά στο Κολωνάκι. Περί τις 2 τα ξημερώματα ένα άτομο το οποίο βρισκόταν στα VIP του καταστήματος μας προσκάλεσε εμένα και άλλα τέσσερα τμήματα στο VIP τμήμα. Εκεί άρχισε να μας κερνάει σφηνάκια» τόνισε η 17χρονη στους αστυνομικούς.

«Στη συνέχεια ξεκίνησε να με αγγίζει στα οπίσθια πάνω από τη φούστα, πράγμα το οποίο δεν ήθελα, τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του και από τον χώρο VIP» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με το in.gr λίγη ώρα αργότερα, η 17χρονη επέστρεψε στο σημείο που βρισκόταν ο τερματοφύλακας και η παρέα της. «Μετά από πέντε λεπτά επειδή είδα ότι όλη η παρέα μου ήταν στον ανωτέρω χώρο, VIP, ξαναγύρισα» υπογράμμισε.

«Μετά από κάποια ώρα, δεν θυμάμαι ακριβώς πόση, με πλησίασε ξανά το ανωτέρω άτομο, το οποίο ξεκίνησε να μου μιλάει, πλην όμως δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Το μοναδικό που κατάλαβα ήταν όταν με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και του είπα 17» σημείωσε η μαθήτρια, υποστηρίζοντας ότι ο κατηγορούμενος ποδοσφαιριστής γνώριζε ότι ήταν ανήλικη.

Στη συνέχεια της κατάθεσής της, η 17χρονη μαθήτρια εξήγησε πως έγινε η σεξουαλική κακοποίηση από τον Μπόρις Κλέιμαν.

«Μετά λόγω της φασαρίας δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε και του γύρισα την πλάτη μου προκειμένου να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου, παραμέρισε το εσώρουχό μου με τα δάχτυλά του, και κατάφερε για λίγα δευτερόλεπτα να διεισδύσει τα δάχτυλα΄του στον πρωκτό μου» σημείωσε.

«Εγώ μετά από αυτό ζήτησα βοήθεια και ένας φίλος μου που δεν ήταν στον χώρο VIP ήρθε και με πήρε από εκεί. Μετά από αυτό επειδή δεν αισθανόμουν καθόλου καλά, ενημέρωσα την παρέα μου τι συνέβη και αποχώρησα από το κατάστημα με μια φίλη μου» πρόσθεσε.

Η ανήλικη μαθήτρια από το Βέλγιο αργότερα βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, καθώς άτομο από την παρέα της βρισκόταν εκεί λόγω επεισοδίου που έγινε έξω από το κατάστημα.

Εκεί τον αναγνώρισε ως τον δράστη του εις βάρος της βιασμού και ζήτησε την ποινική του δίωξη, ενώ κατέθεσε αίτημα προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Όλη η επικαιρότητα