WEB tv Ελλάδα

Σοκάρει ο πατέρας Δώρας Ζέμπερη: «Το απόγευμα της δολοφονίας πέρασα τυχαία με το ταξί έξω από το νεκροταφείο» (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, η οποία κατάγεται από το Λάττα Πηνείας και δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές την Τετάρτη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, αποκάλυψε πως το απόγευμα της δολοφονίας, περνούσε τυχαία έξω από το νεκροταφείο και μάλιστα επιβιβάστηκε στο ταξί του ένας άνδρας περίπου 30- 35 ετών, τον οποίο πήγε στο λόφο Σκουζέ.

Οι αποκαλύψεις του έγιναν σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού Epsilon, ενώ ο ίδιος ακόμη δεν έχει καταθέσει στην αστυνομία. Μεταξύ άλλων δήλωσε πως δούλευε στο ταξί και είχε πάρει κούρσα από το Κολωνάκι για το Μαρούσι. Επέλεξε εκείνη τη διαδρομή γιατί είχε κίνηση η Κηφισίας, ενώ πρόσθεσε ότι πιθανόν να τον έχουν καταγράψει και οι κάμερες που βρίσκονται στο σημείο.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Εγώ, εκείνη την ώρα ανέβαινα την Κηφισίας με κούρσα και κατέβηκα μετά. Η τύχη μου η »μαύρη» με έβαλε να περάσω τυχαία έξω από το Νεκροταφείο και να πάρω, μάλιστα, έξω από το Β’ Νεκροταφείο πελάτη. Εγώ δούλευα ταξί και είχα μια Κύπρια. Την πήρα από το Κολωνάκι και την ανέβασα στο Μαρούσι. Φεύγω, αλλά, επειδή είχε κίνηση η Κηφισίας, φεύγω από Ολυμπιακό Στάδιο, Σπύρου Λούη και κατεβαίνω στον Περισσό. Εκεί, κατέβηκα και έξω από το νεκροταφείο, πήρα έναν άντρα από την πόρτα του νεκροταφείου, περίπου 30 με 35 ετών, και τον πήγα στο Λόφο Σκουζέ, την ώρα που δεν γνώριζα ότι έψαχναν τους δολοφόνους του παιδιού μου. Μπορούν να με δουν και από τις κάμερες. Εγώ ήμουν εκεί, γύρω στις 18:30, σίγουρα, όταν είχαν κλείσει οι γραμμές του τρένου”.

Ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού, επρόκειτο να καταθέσει σήμερα στην Αστυνομία, ωστόσο όπως είπε, “μάλλον θα κατατέθω αύριο, είμαι χάλια ψυχολογικά”.

Τι αποκάλυψε ο πατέρας της Δώρας αναλυτικά: 

Ε: Εσείς εκείνη την ώρα που έγινε η άγρια δολοφονία που βρισκόσασταν;

«Εγώ ανέβηκα την Κηφισίας με κούρσα και κατέβηκα μετά και η τύχη μου η μαύρη το φέρνει να περάσω έξω από το νεκροταφείο και πήρα και κάποιον έξω από το νεκροταφείο το Β και τον πήγα στο λόφο Σκουζέ, 30 με 35 χρονών και μου έλεγε ότι έχουν κλείσει οι γραμμές χωρίς να ξέρω ότι ψάχνω τον δολοφόνο του παιδιού μου».

Ε: Πού βρισκόσασταν; 

«Δούλευα. Ταξί δούλευα εγώ και είχα μια κύπρια. Την πήρα από το Κολωνάκι την ανέβασα στο Μαρούσι. Και από το Μαρούσι, επειδή είχε πολύ κίνηση Κηφισίας, φεύγω από το Ολυμπιακό Στάδιο, Λούη Ολυμπιακό Στάδιο, μπαίνω στον Περισσό και κατεβαίνω και βρήκα κούρσα, έξω από το νεκροταφείο εκεί που σκότωσαν το παιδί μου, έναν άντρα 30 με 35 χρονών».

Ε: Δηλαδή την ώρα του εγκλήματος τυχαία περνούσατε έξω από το νεκροταφείο; 

«Εξω από το νεκροταφείο. Μπορεί να με δούνε και οι κάμερες εκεί. Και πήρα έναν κύριο 30 με 35 και τον πήγα στο Λόφο Σκουζέ».

Ε: Τι ώρα περίπου ήσασταν έξω από το νεκροταφείο;

«Οταν είχανε κλείσει οι γραμμές του τρένου».

Ε:Γύρω στις 5; 

«Οχι, όχι πιο μετά 6,5 εκεί».

Ε: Είπατε ότι σας κατέγραψαν οι κάμερες. 

«Ε βέβαια και παίρνω έναν από την πόρτα του νεκροταφείου και τον πηγαίνω στο λόφο Σκουζέ».

Ε: Τι ώρα ακριβώς περάσατε από εκεί τυχαία; 

«Τυχαία, τυχαία και δεν ήξερα ότι έψαχναν τους δολοφόνους του παιδιού μου».

Διαβάστε ακόμη

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στην 32χρονης από την Πηνεία – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα