Ελλάδα

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για την αποπλάνηση της 14χρονης από 40χρονο

«Η ανήλικη δεν ήθελε να πάει στο σπίτι της και πάνω στην κουβέντα μου είπε αν μπορούσε να έρθει μαζί μου»
Ακούστε το άρθρο

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως, αναφορικά με την υπόθεση αρπαγής και ασέλγειας σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις 14 ετών από 40χρονο σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με το Star, η κατάθεση του κατηγορουμένου, ο οποίος έχει πάρει ήδη το δρόμο για τη φυλακή δημιουργεί νέα ερωτήματα για πρόσωπα που ήταν στο ξενοδοχείο μαζί τους.

Οι κάμερες του ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας δείχνουν εκτός από τον 40χρονο και την 14χρονη, άλλα δύο πρόσωπα να μπαίνουν στο δωμάτιο 303.

Τα δύο πρόσωπα είναι μία ανήλικη και ένας φίλος όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην κατάθεση του κατηγορουμένου, χωρίς να δίνει περισσότερα στοιχεία για το ποιος ήταν αυτός ο φίλος.

«Συναντηθήκαμε τυχαία στο Μοναστηράκι περίπου στις 00:15 και συζητούσαμε με άλλους φίλους και πέρασε η ώρα και είχαν κλείσει τα μέσα συγκοινωνίας. Δεν μπορούσα να γυρίσω στην Ελευσίνα και αποφάσισα να μείνω σε ένα ξενοδοχείο επειδή έκανε πολύ κρύο έξω. Η ανήλικη δεν ήθελε να πάει στο σπίτι της και πάνω στην κουβέντα μου είπε αν μπορούσε να έρθει μαζί μου. Μαζί μας στο ξενοδοχείο ήρθε μία φίλη της επίσης ανήλικη με το φίλο της. Εγώ αυτούς δεν τους ξέρω. Κρύωναν και αυτοί και έτσι πήγαμε στο δωμάτιο και είδαμε τηλεόραση».

Δικηγόρος μητέρας 14χρονης: «Μας ανησυχεί τι έγινε στο δωμάτιο»
«Μας ανησυχεί ιδιαίτερα τι ακριβώς έγινε στο δωμάτιο. Το επόμενο διάστημα θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πείσει ο κατηγορούμενος, δεν νομίζω ότι ήταν πειστικός στην απολογία του» δηλώνει ο δικηγόρος της μητέρας της 14χρονης στο Star.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι δεν εχει πειράξει την ανήλικη. Η ιατροδικαστική θα δείξει την αλήθεια, ενώ έχουν κατασχεθεί σεντόνια, παπλώματα και μαξιλαροθήκες από το ξενοδοχείο. Η μητέρα του κοριτσιού ήταν εκείνη που οδήγησε τις αρχές στη σύλληψη του. Όπως υποστηρίζει στην κατάθεσή της τον είχε δει άλλη μία φορά με την κόρη της.

«Τον ρώτησα τι κάνει με την κόρη μου και μου είπε ότι είχαν πάει να φάνε σουβλάκια και ότι την κόρη μου τη βλέπει σαν παιδί του και την προσέχει. Εγώ του είπα ότι η κόρη μου είναι μόλις 13 ετών και δεν έχει καμία δουλειά μαζί της και άρχισα να φωνάζω» δήλωσε η μητέρα στην κατάθεσή της.

Ο κατηγορούμενος είναι σεσημασμένος, ενώ είναι και ίδιος πατέρας δύο παιδιών.

Όλη η επικαιρότητα