WEB tv Ελλάδα

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα στην Καβάλα – Τους σκότωσε μέσα στο στάβλο

Ο 56χρονος παρέσυρε μητέρα και παιδί στο ποιμνιοστάσιό του και τους πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντας τους θανάσιμα - Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στη Λεκάνη Καβάλας από την άγρια δολοφονία της 30χρονης γυναίκας και του ενός έτους παιδιού που είχε αποκτήσει με τον 56χρονο δράστη του φονικού.

Ο 56χρονος παρέσυρε μητέρα και παιδί στο ποιμνιοστάσιό του και τους πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντας τους θανάσιμα. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της άτυχης γυναίκας, κ. Μάρκος Αποστολίδης, μιλώντας στο kathimerini.gr, η 30χρονη είχε δεχθεί απειλές για τη ζωή της και στο παρελθόν. «Στις αρχές του περασμένου Ιουλίου, την περίοδο που χώρισαν, ο δράστης είχε απειλήσει τη γυναίκα λέγοντας της πως “αν πάρεις το παιδί και φύγεις θα σε σκοτώσω”. Μου είχε εκφράσει τους φόβους της για αυτόν μήπως της κάνει κάποιο κακό, ωστόσο όταν της είπα να προβεί σε επίσημη καταγγελία δεν θέλησε να το κάνει».

Όπως εξήγησε ο κ. Αποστολίδης, το ζευγάρι απέκτησε το παιδί τον περασμένο Νοέμβριο. Από τον Ιούλιο όμως τα πράγματα μεταξύ τους άρχισαν να μην πηγαίνουν καλά και οδηγήθηκαν στον χωρισμό.

«Η διαφωνία τους ήταν η ρύθμιση της επιμέλειας και της επικοινωνίας με το παιδί. Φοβόταν μην πάρει η γυναίκα το παιδί στη Γερμανία και δεν το ξαναδεί. Κάτι τέτοιο όμως δεν υφίσταται. Ήθελε να μεταβεί στη Γερμανία προκειμένου να ρυθμίσει κάποια κληρονομικά θέματα και στη συνέχεια θα γυρνούσε και πάλι πίσω. Άλλωστε ο δράστης έβλεπε το παιδί όποτε ήθελε και είχε συχνές επικοινωνίες μέσω Skype» εξήγησε ο κ. Αποστολίδης.

«Δεν είχαν απασχολήσει ποτέ τις Αρχές. Την περασμένη Τρίτη (27/9) είχαμε ένα δικαστήριο για την επιμέλεια και η απόφαση δεν έχει βγει ακόμη. Ωστόσο τα πνεύματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας στο δικαστήριο ήταν ήρεμα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως έκανε κάτι τέτοιο» κατέληξε ο δικηγόρος.

Όλη η επικαιρότητα