Smile Κινηματογράφος

SOLO: A Star Wars Story [PHOTOS]

Ακούστε το άρθρο

Η προώθηση της νέας Star Wars ταινίας με κεντρικό θέμα και πρωταγωνιστή τον Han Solo σε νεαρή ηλικία έχει ξεκινήσει για τα καλά, με το Entertainment Weekly, ως είθισται να βομβαρδίζει με υλικό και συνεντεύξεις του cast. Στο ειδικό του αφιέρωμα δημοσίευσε και ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το Solo: A Star Wars Story με πρωταγωνιστές τους Alden Ehrenreich στον ομώνυμο ρόλο, την Emilia Clarke ως Qi’Ra, τον Donald Glover ως Lando Calrissian, τον Woody Harrelson ως Tobias Becket και την Thandie Newton ως Val.

H Qi’Ra της Emilia Clarke είναι η famme fatale της υπόθεσης και γνωρίζει τον Han περισσότερο από όλους αφού έχουν μεγάλη προϊστορία. Η ίδια της δηλώνει πως είναι φτιαγμένη από ατσάλι και πως αποτελεί το φιλμ νουάρ στοιχείο της ταινίας.

Ο χαρισματικός χαρακτήρας του Woody Harrelson ονόματι Tobias Becket είναι και ο πιο σημαντικός, καθώς θα είναι υπεύθυνος για την μεταμόρφωση του Han σε λαθρέμπορο, αλλά και για το σμίλευμα του μετέπειτα χαρακτήρα του, όντας εν ολίγοις ο μέντορας του. Είναι ο άνθρωπος που οργανώνει τη ληστεία που θα λάβει χώρα στο “Solo” και ένας στυγνός εγκληματίας.

O Dryden Vos του Paul Bettany αποτελεί έναν κλασικό γκανγκστερικό χαρακτήρα, εμπνευσμένο από ταινίες όπως ο Νονός. Το στοιχείο του υποκόσμου είναι αυτό που του δίνει λάμψη και βρίσκεται πολύ βαθιά σε αυτόν, όντας ουσιαστικά μια φιγούρα κακού στην ταινία. Το Vos είναι ένα όνομα ακουστό στους fans του σύμπαντος. Οι παρατηρητικοί θα θυμούνται τον Quinlan Vos έναν jedi από την animated σειρά, The Clone Wars, όμως δυστυχώς, πρόκειται για μια απλή συνωνυμία, όπως επιβεβαίωσε η Lucasfilm. Μήπως όμως δεν είναι;

Η Val της Thandie Newton είναι ένα μυστήριο. Ξέρουμε ότι κουβαλάει ένα τεράστιο blaster και πως διατηρεί σχέση με τον Beckett για πάρα πολύ καιρό.

Ο Donald Glover κουβαλάει και αυτός μια μεγάλη κληρονομιά πάνω του διότι υποδύεται έναν νεαρό Lando Calrissian. Για αυτό και -όπως ο Ehrenreich με τον Han- συμβουλεύτηκε τον Billy Dee Williams, που τον υποδύθηκε στην original τριλογία.

Η L3-37 είναι ένα θηλυκό ανδροειδές που την υποδύεται η Phoebe Waller-Bridge. Πρόκειται για τον παρτενέρ και τσιράκι του νεαρού Lando, με μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα.

Απολαύστε το υπόλοιπο πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το Solo:

Το SOLO: A Star Wars Story αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 24 Μαΐου 2018.

Πηγή: unboxholics

Όλη η επικαιρότητα