Ηλεία

Σωματείο καταστηματαρχών κουρέων-κομμωτών ν. Ηλείας: Γενική Συνέλευση στις 10 Δεκεμβρίου

14808_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Σοβαρά θέματα του κλάδου που αφορούν τη βιωσιμότητα των κουρείων και κομμωτηρίων, περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου Καταστηματαρχών Κουρέων-Κομμωτών Ν. Ηλείας, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, στις 6:00 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου (Πατρών 12-14, Στοά Φιτσιου).


Η Γενική Συνέλευση θα ξεκινήσει με τον Οικονομικό Έλεγχο του 2012, ενώ ένα από τα φλέγοντα θέματα που θα ακολουθήσουν είναι οι «πειρατές κομμωτές» που ανασφάλιστοι, με βαλιτσάκια ανά χείρας, παρέχουν υπηρεσίες κατ\’ οίκον, χωρίς τα απαιτούμενα έγγραφα για παροχή υπηρεσιών.

Παράλληλα, θα συζητηθεί το θέμα της ενσωμάτωσης των τεχνητών περιποίησης χεριών-ποδιών (μανικιούρ-πεντικιούρ) στο σωματείο του κουρέων-κομμωτών. Όσον αφορά την λειτουργία των καταστημάτων, θα εξεταστεί το θέμα της μείωσης των εισφορών στον ΟΑΕΕ, ακόμα και το ενδεχόμενο κατάθεσης των ασφαλιστικών βιβλιαρίων αν χρειαστεί, ενώ στην ημερήσια διάταξη υπάρχει θέμα συζήτηση για κλείσιμο των καταστημάτων και κατάθεση των αδειών λειτουργίας τους στην Εφορία και στις αρμόδιες υπηρεσίες, με παράλληλη πρόταση για εργασία με παροχή υπηρεσιών. Τέλος, το τελευταίο θέμα αφορά την συγχώνευση του σωματείου σε δεύτερη Ομοσπονδία, με την ονομασία Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε.

Ν.Σ

Όλη η επικαιρότητα