Lifestyle

Σον Πεν: «Ψήφος στον Τραμπ είναι σαν αυνανισμός στον δρόμο προς την κόλαση»

93550c7727007e454c38e7d471be3bae_1.jpg
Ακούστε το άρθρο
Τα «πυρά» του κατά του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε ο ηθοποιός και ακτιβιστής Σον Πεν. Ο Πεν παρομοίασε την ψήφο στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία με «αυνανισμό στον δρόμο προς την κόλαση».

Μιλώντας στην εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ, The Late Show, ο Πεν είπε ότι δεν παρακολούθησε το ντιμπέιτ μεταξύ Κλίντον και Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς το «κοινωνικό ντιμπέιτ».

«Δεν πιστεύω ότι υπήρχε πολιτικό ντιμπέιτ» τόνισε. 

«Είτε μπορείς να ψηφίσεις μαζικά κάποιον σαν την Χίλαρι Κλίντον, την οποία στη συνέχεια μπορείς να αμφισβητήσεις και να στηρίξεις και που είναι ο μόνος τρόπος να έχεις πρόεδρο με κάποια επιτυχία […] ή μπορούμε απλά να αυνανιζόμαστε στον δρόμο προς την κόλαση με έναν τύπο που μοιάζει με ξανθό μάγο» είπε ο Πεν. 

«Εάν αναφέρεσαι στον Τραμπ, δεν πιστεύω ότι μπορεί να αυνανίζεται στον δρόμο προς την κόλαση, καθώς τα χέρια του είναι πολύ μικρά» αστειεύτηκε ο Κόλμπερτ.

Ο Σον Πεν είναι ο τελευταίος σε μία σειρά σταρ που έχουν εκφραστεί κατά του Τραμπ. Σε επιστολή -καταπέλτη ο Κερκ Ντάγκλας έγραψε: «Θα επιθυμούσα να σβήσω ήρεμα τα κεριά των 100στών γενεθλίων μου, χωρίς να έχει εκλεγεί ένας πρόεδρος που θα ‘διαλέγει τους μετανάστες’ και θα ζητάει ‘ιδεολογικά πιστοποιητικά’»

 

Newsroom ΔΟΛ

Όλη η επικαιρότητα