Ποδόσφαιρο

Σωτήρης Γεωργούντζος από το νοσοκομείο: “Οταν έμαθα ότι έχω κορονοϊό, έβαλα τα κλάματα

Ακούστε το άρθρο

Ο αθλητικογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος που νοσηλεύεται με κορονοϊό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο περιγράφει όσα βιώνει.

Φορώντας την ειδική μάσκα οξυγόνου μιλώντας στο Star λέει πως “όταν έμαθα ότι έχω κορονοϊό, έβαλα τα κλάματα, γιατί δεν έχω αρρωστήσει ποτέ μου. Μένω στο χωριό και πέρναγα από το νοσοκομείο κάθε βράδυ όταν τελείωνα τις εκπομπές μου, τη δουλειά μου και έβλεπα τον κόσμο μέσα κι έλεγα τι κρίμα… αυτοί οι άνθρωποι να είναι μόνοι τους στο νοσοκομείο. Να, που το έζησα κι εγώ”

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος προσθέτει ότι “μάλιστα όταν μου είπαν θα πας στο Ρίο με ασθενοφόρο, εκεί κατέρρευσα. Εκεί βλέπεις ότι ο άνθρωπος έχει πολλές δυνάμεις, πολλές δυνατότητες μέσα του στα δύσκολα. Φαίνεται η δύναμη που έχει ο καθένας μας όταν έρθουν τα δύσκολα”

Τα συμπτώματά του ξεκίνησαν με πυρετό, ο οποίος έπεσε αλλά την περασμένη Παρασκευή ανέβηκε ξανά.

“Η συμβουλή μου είναι κυρίως στον κόσμο. Το κράτος έκανε πολύ σωστά με τις απαγορεύσεις. Αν τις είχε κάνει και πιο νωρίς, ακόμα πολλοί θα είχαμε γλιτώσει. Πιστεύω ότι στην Ελλάδα κόλλησα. Δεν μπορεί να έχω κολλήσει πριν από 33 μέρες ούτε στην Καλαμάτα, ούτε στην Αθήνα. Και να γίνονται τεστ στον κόσμο” κατέληξε.

Από το star.gr

Όλη η επικαιρότητα