Ελλάδα

Σοβαρά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη παρουσία Τσίπρα! – “Εσύ μπορείς να ζήσεις με 400 ευρώ;” (PHOTOS-VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Σοβαρά επεισόδια έγιναν νωρίτερα σήμερα, λίγο πριν την άφιξη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο στρατόπεδο Παύλου Μελά, ανάμεσα σε μέλη των Λαϊκών Επιτροπών δυτικής Θεσσαλονίκης και αστυνομίας. Τα επεισόδια ξεκίνησαν, όταν άνδρες των ΜΑΤ προσπάθησαν να απομακρύνουν τους διαδηλωτές από το σημείο, όπου βρίσκονταν.

Οι συγκεντρωμένοι αντέδρασαν με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια. Μετά από λίγο, τα πνεύματα ηρέμησαν και ο πρωθυπουργός μπήκη στο στρατόπεδο Παύλου Μελά υπό τους ήχους συνθημάτων διαμαρτυρίας.

ep2.jpg

ep3.jpg

t1.jpg

t2.jpg

t3.jpg

Δείτε βίντεο με τα επεισόδια, πριν την άφιξη του Πρωθυπουργού:

Αγανακτισμένη γυναίκα στον Τσίπρα: “Με 400 ευρώ μπορείς να ζήσεις;”

Μετά το τέλος της εκδήλωσης για την παράδοση του στρατοπέδου Παύλου Μελά στην τοπική κοινωνία, μια γυναίκα περίμενε υπομονετικά τον Πρωθυπουργό, δίπλα στο αυτοκίνητό του και όταν τον είδε του φώναξε “Με 400 ευρώ μπορείς να ζήσεις;”. Μάλιστα, είπε αγανακτισμένη: “Να ψοφήσει κιόλας. 400 ευρώ εσύ να πάρεις. Ψόφος!”.

Γιουχαΐσματα και στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης

Επίσης, με γιουχαΐσματα “υποδέχθηκαν” τον Πρωθυπουργό στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, διαδηλωτές. Ο ίδιος μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο, τους έκανε νόημα να συναντηθούν για να μιλήσουν, ωστόσο εκείνοι συνέχισαν να τον γιουχάρουν…

Στο σημείο είχαν πάει συνταξιούχοι, μέλη του ΠΑΜΕ, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ και εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ Καρυπίδης.

Ο κ. Τσίπρας πήγε εκεί για να συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και τους προέδρους των τεσσάρων Επιμελητηρίων των νομών της Δυτικής Μακεδονίας, για να γίνει η ανακοίνωση της δημιουργίας Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας.

Πηγή: Thestival, Newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα