Ηλεία

Σοβαρό τροχαίο με εκτροπή στα Σαβάλια – Διασωληνωμένη η συνοδηγός

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή των Σαβαλίων, που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό μιας κοπέλας που επέβαινε στο ΙΧ επιβατηγό.
Ακούστε το άρθρο

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή των Σαβαλίων, που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό μιας κοπέλας που επέβαινε στο ΙΧ επιβατηγό, το οποίο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο και εξετράπη της πορείας του προσκρούοντας με σφοδρότητα σε τοίχο σπιτιού.

Ειδικότερα, το σοβαρό αυτό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 4 μ.μ., όταν ο οδηγός του εν λόγω ΙΧ επιβατηγού, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει σε τοίχο οικίας.

Μάλιστα, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, και τα δυο άτομα που επέβαιναν σε αυτό, ένας άνδρας και μια γυναίκα, εκτινάχθηκαν εκτός οχήματος. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο σημείο προκειμένου να παραλάβει τους τραυματίες και να τους μεταφέρει στο Γ.Ν. Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα ηλικίας περίπου 24-25 ετών, έχει υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αρκετά κατάγματα στο σώμα και κρίθηκε αναγκαίο από το ιατρικό προσωπικό να διασωληνωθεί, ενώ μέχρι και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές παραμένει στο Γ.Ν. Ηλείας, με την κατάστασή της να παραμένει κρίσιμη και σε περίπτωση που αυτή επιδεινωθεί θα υπάρξει μεταφορά της σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Αθήνας.

Όλη η επικαιρότητα