Ηλεία

Τραγωδία στη Γαστούνη: Νεκρός ο ηλικιωμένος Δημήτριος Σαφαρής (Μιμίκος) που παρασύρθηκε από Ι.Χ.

Ο άτυχος άνδρας κινούνταν πεζός, σε κεντρικό δρόμο της Γαστούνης.
Ακούστε το άρθρο

Τραγική ήταν η κατάληξη για τον 85χρονο Δημήτριο Σαφαρή (Μιμίκο) από τη Γαστούνη, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας (18/10/21′) παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο κέντρο της Γαστούνης και λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ειδικότερα, ο άτυχος ηλικιωμένος τραυματίστηκε βαριά όταν, κάτω από άγνωστες συνθήκες, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, την ώρα που διέσχιζε το δρόμο πεζός.

Το περιστατικό που κόστισε τη ζωή του 85χρονου, συνέβη στη συμβολή των οδών Σισίνη με Γιαννακοπούλου, στο κέντρο της Γαστούνης, πλησίον του κέντρου υγείας της περιοχής.

Ο 85χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ Γαστούνης, όμως διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση του ήταν ιδιαίτερα σοβαρή και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

Εκεί οι γιατροί έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως ο ηλικιωμένος ήταν βαριά τραυματισμένος και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Συλλυπητήρια του  Αίαντα Γαστούνης

«Ο Αίας συλλυπείται θερμά την οικογένεια ενός αγνού και πιστού φιλάθλου της ομάδας μας, του Δημητρίου Σαφαρή (Μιμίκου), ο οποίος δεν βρίσκεται ανάμεσά μας. Ήταν ένα κόσμημα για τον σύλλογό μας και η απουσία του από την εξέδρα της ομάδας  θα είναι για όλους μας δυσαναπλήρωτη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Όλη η επικαιρότητα