Αχαϊα

Σοβαρό τροχαίο για Πατρινό επιχειρηματία στην Πατρών – Κορίνθου

Ακούστε το άρθρο

Κυριολεκτικά Άγιο είχει ο Πατρινός επιχειρηματίας Δ.Γ, που βγήκε σώος και ασφαλής από το αυτοκίνητο του, μετά από τρελή πορεία που διέγραψε στην Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος της Ακράτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο επιχειρηματίας τα ξημερώματα της Τετάρτης, κατευθυνόταν στην Αθήνα, για επαγγελματικό ραντεβού, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος του. Το αυτοκίνητο αρχικά εξετράπη της πορείας του και κινήθηκε δεξιά, όπου χτύπησε σε τσιμεντένιο στηθαίο. Αποτέλεσμα ήταν να ανατραπεί και να αλλάξει πορεία, περνώντας στο αντίθερο ρεύμα κυκλοφορίας, για να σταματήσει τελικά σε προστατευτικό τσιμεντένιο “ανάχωμα” που έχει τοποθετηθεί από την “Ολύμπια Οδό”.

Ο επιχειρηματίας εγκλωβίστηκε στο όχημα, ωστόσο για καλή του τύχη οδηγός αυτοκινήτου που ακολουθούσε, έσπευσε στο σημείο και μαζί με φύλακα εργοτάξιου κατασκευάστριας εταιρείας του νέου αυτοκινητοδρόμου, που βρίσκεται στο σημείο του τροχαίου, κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα και να τον απεγκλωβίσουν.

Προς εκπληξη όλων, ο Πατρινός επιχειρηματίας, δεν είχε πάθει το παραμικρό, παρά το γεγονός, πως το αυτοκίνητο του σύρθηκε ανάποδα για αρκετά μέτρα.

Στο σημείο έσπευσαν, οχήματα της αστυνομίας αλλά και της Ολύμπιας οδού.

Πηγή: tempo24.gr

Όλη η επικαιρότητα