Ηλεία

Ανείπωτη τραγωδία στην Ανδραβίδα – Νεκροί σε τροχαίο ο 29χρονος Νίκος Καποτάς και η 19χρονη Δήμητρα Παπαδοπούλου

Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο, για την Ηλεία, που θρηνεί τον θάνατο δύο νέων παιδιών από την Ανδραβίδα, τα οποία έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα το οποίο συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης, στο δρόμο από Βαρθολομιό προς Δήμητρα.

Πρόκειται για τον 29χρονο Νίκο Καποτά και την 19χρονη Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα έξω από το Βαρθολομιό, με κατεύθυνση την Δήμητρα, ένα χιλιόμετρο μετά τις γραμμές η μηχανή για άγνωστη αιτία, εκτρέπεται της πορείας της. Τα δύο παιδιά –που από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μάλλον δεν φορούσαν  κράνος- πετάχτηκαν στο οδόστρωμα, τα σώματά τους κυλίστηκαν  αρκετά μέτρα  και κατέληξαν σε χωράφι.

Άμεσα εκλήθη ασθενοφόρο από διερχόμενους οδηγούς και τα παιδιά μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένα αρχικά στο ΚΥ Γαστούνης και στην συνέχεια λόγω της κρισιμότητας  τους στο νοσοκομείο Αμαλιάδος, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος που έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την κοινωνία της Ανδραβίδας διερευνώνται από τις Αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, που ωστόσο δεν έχουν διασταυρωθεί, ενδέχεται την μοιραία στιγμή οδηγός της μοτοσυκλέτας να ήταν η 19χρονη κοπέλα.

Με την «αγάπη» του

Ο Νίκος λάτρης των δικύκλων μεγάλου κυβισμού, έμπειρος και προσεκτικός οδηγός  πήρε την φίλη του Δήμητρα (κάτοικοι εν ζωή Ανδραβίδας) για μια βόλτα με την «αγάπη» του την πράσινη Kawasaki.

Λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα έξω από το Βαρθολομιό, με κατεύθυνση την Δήμητρα, ένα χιλιόμετρο μετά τις γραμμές η μηχανή για άγνωστη αιτία, εκτρέπεται της πορείας της. Τα δύο παιδιά –που από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μάλλον δεν φορούσαν  κράνος- πετάχτηκαν στο οδόστρωμα, τα σώματά τους κυλίστηκαν  αρκετά μέτρα  και κατέληξαν σε χωράφι.

Άμεσα εκλήθη ασθενοφόρο από διερχόμενους οδηγούς και τα παιδιά μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένα αρχικά στο ΚΥ Γαστούνης και στην συνέχεια λόγω της κρισιμότητας  τους στο νοσοκομείο Αμαλιάδος, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Δεν το πίστευαν

Η τραγική είδηση του  θανάτου των δύο παιδιών  κυκλοφόρησε αμέσως στην Ανδραβίδα. Κανείς δεν ήθελε να πιστέψει την τραγική είδηση. «Αποκλείεται…Το πρωΐ είδαμε τον Νίκο…», μας είπαν φίλοι του. «Ποια Δήμητρα; Το χαμογελαστό κορίτσι που ήταν κάποτε και στην Φιλαρμονική;», μας είπε κοπέλα που γνώριζε την 19χρονη και ξέσπασε σε κλάματα.  Τα παιδιά είχαν γνωστούς σε όλο τον Κάμπο. Η είδηση του θανάτου τους  κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και  όλοι «πάγωσαν».  Υπάρχουν σοβαρές σκέψεις να ακυρωθούν κάποιες εκδηλώσεις στην πόλη.

Η «εφ. Πατρίς» και το Patrisnews εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων.

Όλη η επικαιρότητα